Сухи шампоани от Rene Furterer и Avon


Лятото не може да мине без сух шампоан, въпреки, че отдавна нямам проблем с бързо омазняваща се коса. Това лято избрах два сухи шампоана, които бях страшно любопитна да пробвам, единият от Avon, а другия от серията Naturia на Rene Furterer.

Сухия шампоан на Avon се оказа едно доста добро попадение за освежаване и ароматизиране на косата. За съжаление със сигурност не мога да го препоръчам на тези от вас, които имат много мазна коса, ролята му е по-скоро да освежи и запази прическата за малко по-дълго време.

Опаковката е удобна и разпръсква достатъчно количество. Не оставя бели следи, след като се разклати добре. Има приятен и силен аромат, който се запазва доста дълго време върху косата.  Продукта е много фин и се налага използването на по-голямо количество, за да се премахне каквото и да е омазняване.

Цената не е никак бюджетна - около 12 лева, има доста по-добри шампоани на тази цена.

Naturia от Rene Furterer се превърна много бързо в незаменим за мен продукт. Това е идеалния сух шампоан, с който успявам да запазя косата си в перфектно състояние цели 2 дни, без да се налага да го нанасям отново.
Чудесен е за мазна коса, отнема всякакво прекомерено омазняване и прави косата обемна.
Цвета му е кафеникав, което го прави идеален за тъмни коси, каквато е моята. Не се забелязва след нанасяне.

Цената му е около 15 лева, но е доста икономичен продукт и стига за дълго време, имам го от Май и го ползвам поне два пъти седмично.

Със сигурност ще продължа да ползвам сухия шампоан Naturia от Rene Furterer.

Коментари

Популярни публикации