GLOV Hydro Demaquillage Comfort

GLOV Hydro Demaquillage Comfort е иновативен продукт за почистване на лицето от грим и замърсявания. Уникалния продукт почиства лицето само с вода. Замества успешно много козметични средства за отстраняване на грим, като с това предпазва кожата. Може да се използва до 3 месеца.
GLOV Hydro Demaquillage Comfort е предназначена за премахване дори на водоустойчив грим. Специалната и форма помага за по-лесното и бързо отстраняване на нечистотиите от лицето. Създадена е чрез микротехнология, която влага електростатични свойства и действа като магнит за грима.
Кожата остава идеално чиста и освежена, а себума е максимално редуциран.
Ръкавицата укрепва хидро-липидната бариера на кожата, която активно регулира влагата на кожата. Специалните влакна действат стимулиращо върху микроциркулацията на кожата и помагат за нейното изглаждане и матиране.
GLOV Hydro Demaquillage Comfort е подходяща за използване навсякъде и по всяко време. Може да се използва и от хора, които използват контактни лещи. Продукта е екологично чист.

Как да използвате ръкавицата:
Намокрете продукта със студена или топла вода (студената освежава, а топлата отпуска кожата и се справя по-добре с премахването на грим);
Започнете от очите, като нежно и внимателно с кръгови движения премахвате грима;
Почистете добре лицето и шията си;
Изплакнете добре под течаща вода след употреба, ако ръкавицата е много замърсена може да използвате мек сапун;
Оставете да изсъхне добре.

GLOV COMFORT COLOUR EDITION е чудесно ново попълнение в семейството на бранда. Предлага се в 4 свежи цвята, които ще донесат пъстрота в ежедневната рутина.

GLOV Hydro Demaquillage Comfort можете да откриете в електронния магазин enzo.bg на страхотна цена в оригиналната за продукта опаковка. Освен нея, в магазина ще откриете страхотен комплект и ръкавица, подходяща специално за пътуване.

Каквито и продукти да изберете не забравяйте да почиствате кожата си по два пъти на ден, особено ако имате мазна кожа. Включете в почистването четка и два пъти седмично дълбокопочистващ ексфолиант, за да премахнете мъртвите клетки ефективно. Никога не пропускайте хидратиращата грижа веднага след почистване.
Почистването на кожата на лицето е от изключителна важност. Необходимо е да почиствате лицето си както сутрин, така и вечер с мек измиващ продукт, за да премахнете остатъците от грим и омазняване.
На пазара има стотици продукти за грижа за вашата кожа и лесно може да изберете подходящите за вас. Добре е освен обикновен почистващ гел да използвате и ексфолиант за лице, особенно ако искате хубава и дълга брада, той ще изчисти мъртвите клетки от най-дълбоките слоеве на кожата ви.
Освен всичко изброено, което никак не е много, помислете и за слънцезащитата, защото добрата слънцезащита може да направи много с кожата ви, да я предпази и запази млада за по-дълго време.

***Публикацията е рекламна*** 

Коментари

Популярни публикации