BaByliss Curl Secret C1200E

BaByliss е водещият производител на електрически уреди за лична хигиена. Продуктовата гама на марката включва сешоари, преси за изправяне, тримери, маши за къдрене и епилатори.
Продуктите на BaByliss са избор № 1 за професионалистите и те използват този опит, за да създадат продукти с висока производителност, предназначени да ви помогнат да постигнете резултати, които се постигат само в салоните.
Всичките им продукти използват най-съвременна технология и са щателно тествани, за да ви дадат отлични резултати.

BaByliss Curl Secret C1200E е маша за къдрене, която има пантентована технология Auto Curl ™, с помоща на която създава без никакво усилие уникални красиви къдрици с дълготраен ефект. Косата се изтегля автоматично внимателно в керамичната къдрава камера, където е леко задържана и внимателно се нагрява от всички посоки, за да се образуват къдрици.
С 2 настройки за температура от 210C и 230C и 3 настройки на таймера, машата създава различни по форма къдрици.

 • Революционна технология Auto Curl
 • Професионална отоплителна система за бързо образуване на къдрици
 • 2 настройки за температура от 210 ° С и 230 ° С
 • 3 настройки на таймера с индикатор за звуков сигнал за различни ефекти на навиване
 • Автоматичната посока на навиване създава естествен завършек
 • Керамична огъваща камера за гладко покритие
 • Йоничен фриз-контрол
 • Индикатор за подгряване
 • Функция за 20мин
 • Автоматично изключване
 • 2,5 м въртящ се кабел
 • Подложка за защита от топлина

Важни съвети:
ВАЖНО! Този продукт не е предназначен за употреба при много дълга коса и не трябва да се използва при дължина на косата под бюста.
Косата трябва да бъде суха и сресана.
Отделете чиста част от косата, широка около 3 см. Когато работите с естествено къдрава или по-дълги косми, използвайте по-малки кичури.
Винаги вкарвайте косата в инструмента с отворената част на камерата за огъване, насочена към главата.
Силно затваряйте дръжките заедно, за да позволите на косата да бъде изтеглена в камерата за огъване.
ЗАБЕЛЕЖКА: Ако уредът е издърпан преди дръжките да се отворят напълно, тогава косата ще бъде изправена.

Когато използвате подобни уреди за стилизиране е важно да използвате и термозащитен продукт, които да предпази косата ви от топлината, защото колкото и иновативни да са продуктите, косата се уврежда неминуемо.
На нашия пазар се предлагат много и разнообразни продукти предназначени за термозащита на косата. Можете да ги намерите под формата на спрей или крем. Почти всяка дрогерийна марка има свой термозащитен продукт.
Целта на продуктите за термозащита на косата е да я предпазят от високата температура, която излъчват пресите и сешоарите, защото както знаем косата се уврежда от всякаква химична и топлинна обработка.

Ако искате да имате идеална коса е нужно да ползвате и доста други продукти освен добра термозащита. Винаги избирайте типа продукти, които са подходящи за задоволяване на вашата коса.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

 1. Точно щях да направя уточнението за дължината на косата, но видях, че и Вие сте разбрали за него. Определено на дълга коса ефектът не е добър.. или по-скоро не е траен. Получават се къдрици, но бързо след това кичурът се изправя. За съжаление много ограничаващо за момичетата с дълги коси като мен..

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации