Nuxe BIO BEAUTE Детоксикиращ озаряващ лосион

След като открих любимата си маска за лице, а именно маската с портокалова вода от био серията на Nuxe, реших да пробвам и други продукти от същата серия.
Спрях се на детоксикиращия лосион с озаряващо действие и съм също толкова доволна, колкото и от маската.


Лосиона е предназначен за хидратиране, дектоксикиране и озаряване на кожата на лицето. Обещава предпазване от замърсяванията и озаряващ блясък.


Продукта идва в идеалната за този тип продукти опаковка. Не се разлива при отваряне и се дозира лесно и бързо.
Нанасям го сутрин и вечер като изобщо не пестя продукт, което го прави съвсем неикономичен, но аз обичам да приключвам бързо с продуктите.
Избистря тена и чудесно отмива остатъците от грим след измиване на лицето. Почиства дори остатъците от спирала без усилие и без да дразни очите.
Има страхотен аромат на сладък портокал, точно като на маската от същата серия, на който не мога да се наситя.

Продукта е чудесен, също както маската от серията. Нямам търпение да пробвам и останалите продукти.

Състав:
Aqua/Water, Citrus AurantiumlDulcis (Orange) FruitiWater, Glycerin, BenzyliAlcohol, Parfum/Fragrance, CapryloyliGlycine, Aloe BarbadensisiLeaf Juice Powder,iCitric Acid, SodiumiHydroxide, Phytic Acid,iDehydroacetic Acid, caprylyliglucoside, Prunus Armeniacal(Africot) Fruit Extract,lPrunus Domestica FruitiExtract, morus nigraifruit extract, PotassiumiSorbate, Sodium Benzoate,lLimonene (N0336/A).

Повече за маската можете да прочетете в тази публикация.

Коментари

  1. До сега не съм ползвала продукти Nuxe, но ревюто Ви за продуктите с портокалова вода е чудесно и определено бих пробвала тази серия!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна е серията. Сега си купих и крема за тяло, който също е страхотен.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации