FOREO LUNA ™ 2

FOREO LUNA ™ 2 е революционен уред в грижата за кожата. Почистващото соник устройство предлага дълбоко и качествено почистване на кожата, като в същото време я предпазва от нараняване.
Съчетава в себе си революционната почистваща технология T-Sonic ™ заедно с наскоро оптимизирания дизайн за още по-ефективно и по-дълбоко почистване. Над 8000 T-Sonic ™ пулсации в минута надеждно отстраняват от кожата до 99.5% замърсявания и остатъци от грим.
Две минутния ритуал ще направи кожата ви прекрасна, ако го спазвате всеки ден, а защо не и по два пъти на ден. Комбинацията от силните пулсации и нежната четка почиствата порите в дълбочина. Силиконовата четка е супер хигиенична и лесна за почистване.

Четката е 100% водоустойчива и безопасна за използване под душа.

FOREO LUNA ™ 2 използва двойно по-голяма сила от предшественика си. Това помага за по-бързо отпушване на порите и премахване на мъртвите клетки. Четката отстранява до 99.5% от мъртвите клетки и омазняването, което води до появата на акне.
 След употреба кожата остава сияйна, нежна и с изтънчена структура. Обратната страна на устройството, с по-ниска честота на пулсациите и анти-стареещ ефект, е насочена към намаляване появата на фини бръчки в области, изложени на риск и същевременно оставя кожата по-стегната и по-еластична.

Действие:

 •     почиства дълбоко и освежава
 •     намалява появата на пори и фини бръчки
 •     премахва сухите части на кожата и грима
   
   
В електронния магазин enzo.bg ще откриете четката в няколко различни цвята, които са предназначени за различните типове кожа - нормална, комбинирана, чувствителна и мазна.

Как да използвате четката FOREO LUNA ™ 2:
 • Навлажнете лицето;
 • Нанесете почистващ гел или пяна на няколко точки на лицето;
 • Включете четката;
 • Внимателно минете по цялото лице с кръгови движения без да натискате;
 • Изплакнете обилно лицето си;
 • Нанесете хидратираща грижа;
 • Включете Anti - Aging режима на устройството;
 • Минете с четката върху участъците, които са склонни към появата на бръчки и фини линии.
Почистването на кожата на лицето е от изключителна важност. Необходимо е да почиствате лицето си както сутрин, така и вечер с мек измиващ продукт, за да премахнете остатъците от грим и омазняване.
На пазара има стотици продукти за грижа за вашата кожа и лесно може да изберете подходящите за вас. Добре е освен обикновен почистващ гел да използвате и ексфолиант за лице, особенно ако искате хубава и дълга брада, той ще изчисти мъртвите клетки от най-дълбоките слоеве на кожата ви.
Освен всичко изброено, което никак не е много, помислете и за слънцезащитата, защото добрата слънцезащита може да направи много с кожата ви, да я предпази и запази млада за по-дълго време.

***Публикацията е рекламна*** 

Коментари

Популярни публикации