Zew For Men натурален сапун 3 в 1

ZEW for men е линия от натурални сапуни за тяло, специално обогатени с въглен от планините на Полша. Това е и причината всички продукти да са в черен цвят. Серията включва 5 продукта - сапун за коса, сапун за лице и тяло, сапун за бръснене, сапун за брада и многофункционален продукт, подходящ за лице, тяло и коса.
Добавения активен въглен в продуктите ефективно почиства и освежава кожата и косата. Полезните свойства на въглена са известни от десетилетия. Въгленовите частици имат уникални абсорбационни свойства и почистват кожата и косата в дълбочина.

Zew For Men натурален сапун е продукт, подходящ за измиване на лицето, косата и тялото. Многофункционалността му го прави перфектен за пътуване, а компактната опаковка може да се побере във всяка мъжка чанта или кола.
3 в 1 продукта е подходящ за всички типове коса и кожа. Почиства, освежава и овлажнява кожата и косата.
Състав:
"Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Carbon, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Benzoate, Parfum"

В електронния магазин на enzo.bg  можете да откриете цялата серия продукти на марката и да изберете този, който подхожда най-добре на вашата кожа.

В днешно време все по-рядко се срещат мъже с брада. Тези, които са се престрашили да пуснат брадата си дълга се забелязват отдалече и предизвикват у хората противоречиви реакции.
Ако вие сте от мъжете, които искат смело да носят брадата си дълга има няколко правила, които трябва да спазвате, за да расте тя здрава и блестяща.

Как да си пуснете идеалната брада:
1. Не спирайте да се бръснете. Пускането на брада не означава, че трябва тотално да забравите за самобръсначката. Оформяйте брадата си редовно.
2. Постригвайте брадата си редовно като използвате гребен и ножица или машинка за подстригване.
3. Подстригвайте брадата си през ден, за да поддържате елегантен вид.
4. Не забравяйте да почиствате лицето си всеки ден. Това е от особена важност за идеалната хигиена.
5. Хидратирайте кожата си. Това също е много важно за поддръжка на красива брада и чисто лице.

Разликата между женската и мъжката кожа не е малка, но наложеното правило, че мъжете нямат нужда от грижа за кожата не е никак правилно. Мъжете, както жените имат нужда както от почистване на кожата, така и от задължителна хидратация.
По принцип мъжете имат по-дебела кожа от жените и често срещано е наличието на широки пори, съответно и мазна кожа.
Важно е да почиствате внимателно кожата си ежедневно, без значение, че не сте жена.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации