OPI Breakfast at Tiffany´s Party Petites

OPI, първоначално наречена Odontorium Products Inc. в миналото е била малка фирма за доставки на стоматологични продукти. По-късно собствениците на марката създават лакове за нокти, които първоначално са се продавали от врата на врата, докато най-накрая стигнали местните салони за красота. Към днешна дата OPI е изцяло фокусирана върху производството на продукти за ръце и нокти.
През 2003 е създадена една от най-известните колекции на марката - "Професия блондинка", която е била вдъхновена от едноименния филм. Следват две колаборации, включващи Форд Мустанг и филма "Алиса в страната на чудесата".
През 2007 година след като били притиснати от световната организация за безопасна козметика "EPA", от OPI се наложило да реформулират формулите на лаковете си и да елиминират трите вредни съставки ( DBP (dibutyl phthalate), formaldehyde и toluene).

Към днешна дата OPI предлагат различни колекции лакове за нокти. Различни текстури и безброй много цветове. Освен това произвеждат и страхотни лосиони за ръце.
Колекциите им са вдъхновени от различни известни личности и запомнящи се филми. Също така, OPI подкрепя няколко световни благотворителни кампании като тази, подкрепяща жените страдащи от рак на гърдата.OPI Breakfast at Tiffany´s Party Petites е козметичен комплект, съдържащ два продукта на марката: цветовете Bubble Bath 3,75 ml и The Thrill of Brazil 3,75 ml.
Серията на OPI Breakfast at Tiffany´s Party Petites, както и всички лакове от марката обещава:
Професионално , лесно и бързо нанасяне;
Дълготраен блясък;
Трайност до 10 дни;
Лесно отстраняване.


Красивите нюанси на серията са с чудесно крем покритие, което се нанася и отстранява лесно като обикновен лак за нокти, но има трайността на гел лак.

Как да използвате комплекта:
Стъпка 1: Нанесете база, за да предпазите оцветяването на ноктите и за да имате перфектна основа.
Стъпка 2: Нанесете два слоя от лака за нокти и изчакайте изсъхне.
Стъпка 3: Нанесете един слой топ лак, за да добавите феноменален блясък към маникюра си.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете колекцията OPI Breakfast at Tiffany´s Party Petites, както и много други колекции на марката OPI. Освен това, там ще намерите и страхотните лосиони за ръце и тяло на марката. В сайта има различни колекции - стари и по-нови, които са доста ценни за колекционерите, така че ако вие сте от тях, можете да ги откриете там.
Грижете се за ноктите си, защото те са първото нещо, което виждат хората, когато се запознават с вас и е добро да направите добро първо впечатление.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации