L'Oreal Paris Hair Expert Extraordinary Clay - шампоан и балсамВ дрогериите се появи нова серия за коса от L'oreal. L'Oreal Paris Hair Expert Extraordinary Clay е серия, предназначена за коса с мазни корени и сухи краища.

Серията е обогатена с три вида глина.
Ето какво споделят от марката:
"Вложената зелена глина мощно пречиства корените, без да ги утежнява. Шампоанът ефективно хидратира косъма по цялата дължина, благодарение на синята глина. След измиването, косата остава хидратирана и чиста до 72 часа*. Възстановяващата сила на продукта се дължи на добавената бяла глина. Активната съставка осигурява на косъма подхранването, от което се нуждае. Ултра леката и свежа формула, без силикони, оставя след себе си косата с усещане за чистота, мекота и свежест."

За себе си прецених, че нямам нужда от маската за коса, затова купих само шампоана и балсама.

Шампоана идва в типичната за марката опаковка, затваря се добре, а отварянето става лесно с една ръка. Аромата също е типичен за повечето шампоани на L'oreal, въпреки че е доста силен, но аз го харесвам.
И двата продукта са със светло син цвят и средно гъста консистенция. Шампоана се нанася лесно и бързо прави обилна пяна. Изплаква се отново много лесно.
Когато използвам само шампоана косата е скърцащо почистена, точно каквато обичам. Няма блясък обаче и се разресва трудно. Шампоана е наистина подходящ за мазни коси и не мисля, че влияе много на сухите краища.
Комбинацията от шампоана и балсама обаче е съвсем различна история. Косата е отново скърцащо почистена, но лъскава и подредена. Разресва се в пъти по-лесно и оставя сияйна до следващото измиване, без да се омазнява.

Серията за мен е изключително добра и достъпна и с радост ще я ползвам още дълго.

Коментари

  1. За пръв път виждам продуктите от тази серия. Ползвам шампоан за мазни корени със сухи краища, който е на билкова основа. Добър ли е ефектът според Вас от тези продукти? Колко дни в повече от обикновено добавя към дните до следващо измиване на косата?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации