G.U.M Travel Kit

Марката GUM® има дългогодишна история в сферата на денталните продукти. Продуктите на марката се продават по целия свят и са едни от най-добрите на пазара.

Четката за зъби на GUM® Travel е идеална за носене навсякъде при пътуване, в дамската чанта, офиса или пък колата. Чудесна е за освежаване и премахване на зъбната плака по всяко време на деня.
Дизайнът на четката й позволява да се сгъва (главата се прибира в дръжката), което я предпазва от зацапване. Четката за пътуване има съдържа специално патентовано от марката антибактериално средство за непрекъсната защита за поддържане на хигиена.
Редовното и дълбоко почистване на зъбите е от особенна важност както у дома, така и по време на път. Удобната четка на GUM® ще почисти идеално зъбите ви и ще ги предпази от кариеси, а в същото време ще остане перфектно защитена от микроби, където и да я държите.

Четката за пътуване ще откриете в чудесен комплект на марката в електронния магазин enzo.bg. Комплекта включва туристическа четка за зъби, избелваща паста за зъби в удобен размер за пътуване, конец за зъби, мини четчици за почистване на междузъбното пространство и клечки за зъби.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете много голяма гама от продукти на марката GUM®. Според нуждите си можете да изберете от различни видове четки и пасти за зъби и специални води за изплакване на устата.

Ежедневното миене на зъбите по няколко пъти на ден е навик, вкоренен ни още от детските години. Устната хигиена е от изключителна важност и предотвратява много сериозни проблеми.
За да поддържаме добра устна хигиена е важно да мием зъбите си правилно, затова е необходимо да изберем подходящите паста и четка за зъби и да не правим компромис с качеството им.
Грижата за зъбите е от изключителна важност и е необходимо да не я пренебрегваме. Има множество фактори, които предизвикват потъмняване и петна по зъбите, като най-разпространените от тях са тютюнопушенето, пиенето на кафе и червено вино. За щастие вече има толкова много методи, с които да избелите зъбите си, че е нужно просто да изберете най-подходящия за вас.

Хигиената е на първо място що се отнася до белотата на зъбите.
За да имате идеално чисти зъби е нужно да спазвате няколко правила:
За да имате идеално измити зъби е добре да знаете, че е нужно да ги миете както отвън, така и отвътре. Много хора мият зъбите си само отвън и не се замислят за другата им страна.
Времето за миене на зъби е точно три минути, тази рутина се запомня още в детските години и е добре да се спазва, за да се постигне идеална чистота.
Пастата за зъби не се пести. Точно както процедирате с другите козметични продукти, така трябва да правите и с пастата си за зъби. Използвайте оптималното количество паста, за да постигнете желания ефект.
Никога не слагайте пастата за зъби на суха четка. Намокрете хубаво четката с топла вода и след това нанесете пастата.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации