Byredo La Tulipe


BYREDO е основана през 2006 г. от Бен Горъм. Бен започва да се интересува от аромати, след пътуване до родния град на майка си в Индия, където се докосва до невероятните аромати на билки, подправки и тамян. Вдъхновен от пътуването си, Бен създава ароматни свещи и парфюми, които се изработват с много прост състав, но се използват най-високо качествени суровини.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката Byredo:
"Byredo e шведска марка отличителни нишови парфюми, зад чието създаване стои бившият баскетболен играч и художник Бен Горъм. Този многостранно талантлив мъж, разкрива страстта си към ароматите още от тийнейджърските си години.

Да създаде своя собствена марка нишови парфюми обаче решава едва през 2006 г. , когато е на 31 г. и започва да си сътрудничи с водещи световни парфюмеристи като Оливия Джакобетти и Жероме Епине.

Парфюмите Byredo са също толкова уникални ,колкото своя създател. Вдъхновени са не само от опита и детските спомени на Бен, но също така и с индийското му потекло по майчина линия.

Парфюмите Byredo изумяват преди всичко със своите чисти опростени композиции, в които перфектно е подчертана всяка една отделна съставка. Открийте аромати, които са истински уникални, отличителни и същевременно привлекателни. Опитайте някои от отличните нишови парфюми Byredo!"

La Tulipe бе представен през 2010 г. като свеж и чист цветен аромат с връхни нотки на ревен, циклама и фрезия. Сърцето включва флорални нотки на лале, а основата завършва с много зеленина, светло дърво и ветивер.

Символа на аромата е лалето, което напомня за влажните сутрешни градини, пълни с един от първите цветя на сезона.
Лалето е издигнато като символ на възраждането на пролетта:
"След като слънцето се превърне в ярко жълто и достатъчно топло, седнете на мраморната пейка в парка. Почуствайте хладната трева под краката си и топлите слънчеви лъчи по гърба си. Правете това всяка сутрин, докато не видите появата на пъстрите червени, лилави, розови или жълти цветове, които се раждат през пролетта."

Връхни нотки: фрезия, ревен, циклама
Сърдечни нотки: лале
Базови нотки: ветивер, дървесни тонове

Byredo La Tulipe можете да откриете в електронния магазин enzo.bg в опаковки от 50 и 100мл, както и под формата на мостра, с която можете да определите дали това е вашия аромат.Парфюмираното масло Byredo La Tulipe под формата на флакон с рол-он е чудесна идея за носене в чантата и при пътуване.

Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Когато има възможност изисквайте от продавачките тестери, защото скъпи парфюми не се купуват на сляпо или пък сами си закупете мини аромати, с които лесно ще определите дали са подходящи за вас.

***Публикацията е рекламна*** 

Коментари

Популярни публикации