Burberry Weekend for Women

Burberry Weekend for Women е един от култовите и най-продавани аромати на гиганта Burberry.
Той е и един от любимите ми аромати през пролетта.

Връхни нотки: градински чай, мандаринка, резеда
Сърдечни нотки: прасковен цвят, корен на теменужка, ирис, циклама, шипка, зюмбюл, нектарина
Базови нотки: кедър, мускус, сандалово дърво

Burberry Weekend for Women съвсем не е предназначен само за носене през уикенда. Той е подходящ за всеки ден и почти всеки сезон.
Ароматните нотки в парфюма обаче, се свързват с времето за почивка и релаксация, от които всяка жена има нужда.
Чудесната комбинация от мандарина и кедър носи усещане за спокойствие и свобода. Перфектно допълнение към тях са нежните зюмбюл и ирис, които са предвестници на пролетта.
Burberry Weekend for Women е неангажиращ и безгрижен аромат, който носи топлотата на пролетното слънце. Много траен е и със сигурност се забелязва от далече.
Леките мускусни нотки, които са в базата на тази чудесна композиция правят аромата изтънчен и подходящ и за дами с по-делови стил.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката Burberry:
""Бърбъри" е основана през 1856 година, когато Томас Бърбъри отваря малък моден магазин в английския Хампшир. "Бърбъри" е една от малкото британските модни марки и затова е много ценена. През 50–те години на миналия век универсалната марка "Бърбъри" осигурява облеклото на Кралицата. Парфюмите "Бърбъри" се характеризират с особени британски тонове. Хит на марката и типичен продукт за "Бърбъри" е колекцията, носеща наименованието Burberry Brit."

Burberry Weekend for Women можете да откриете в електронния магазин enzo.bg на страхотна цена. Ще го намерите в опаковки от 30, 50 и 100 мл, както и в удобна мострена опаковка, с която лесно ще определите дали е подходящ за Вас. Към чудесния аромат можете да добавите душ гел, лосион за тяло или пък спрей дезодорант, с които уханието ще се запази изключително дълго време.

Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някой случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.


Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Когато има възможност изисквайте от продавачките тестери, защото скъпи парфюми не се купуват на сляпо или пък сами си закупете мини аромати, с които лесно ще определите дали са подходящи за вас.


***Публикацията е рекламна*** 

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации