Berdoues Oud Wa Vanillia

Историята на парфюмерийната къща Berdoues датира от далечната 1902 година. Двама млади братя решават да създадат свой собствен ароматен бранд и отварят първата си парфюмерийна къща във Франция.
Днес името Berdoues е познато в света на лукса. Марката предлага редки аромати, които са доста автентични и трудни за откриване.

Отглеждан в плантации, точно над морското равнище, чаят Асам предлага богата комбинация от изисканост, индивидуалност и характер. Аромата на този чай е изненадващо силен призив към приключения.
Berdoues Oud Wa Vanillia е инспириран от аромата на чувствената ванилия, която намиря място както в кулинарията, така и в световно известни парфюми. Парфюмеристите на бранда внимателно подбират ванилията, която влагат в своя аромат, като се стараят тя да бъде с гарантиран произход и перфектни качества.

Berdoues Oud Wa Vanillia е унисекс аромат за жени и мъже. Лансиран е през 2016 година. Носът зад този аромат е на Дженифър Райли.
Аромата е весел и прост. Подходящ е както за ежедневните задачи из града, така и за разходката през уикенда. Супер подходящ и освежаващ е през летните дни.

Berdoues Oud Wa Vanillia е част от колекцията Grands Crus на марката Berdoues. Колекцията включва шест неповторими аромата, в които са вложени автентични съставки. Всеки от ароматите е интерпретация на определен регион от света на ароматите. Качеството на вложените съставки е отлично, което гарантира изключителна дълготрайност.

Композицията включва ванилия, амбра и жасмин.

Култовите аромати на Berdoues можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някой случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Когато има възможност изисквайте от продавачките тестери, защото скъпи парфюми не се купуват на сляпо или пък сами си закупете мини аромати, с които лесно ще определите дали са подходящи за вас.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации