theBalm Appétit


theBalm Appétit е един от най-новите продукти на марката. Харесах палитрата, веднага щом я зърнах и нямаше как да не я взема.
Палитрата идва в страхотна картонена опаковка с магнит, типична за марката. Не мисля, че ще се захаби бързо ако се ползва нормално, а има и предпазна опаковка, която пази самата палитра от повреди. Опаковката е лека и компактна и чудесна за пътуване, тъй като съдържа цветове, както за дневен, така и за вечерен грим.


Палитрата съдържа 9 цвята сенки, предимно неутрални и един ярко оранжев, който е "черешката на тортата". Върху сенките има картонче със сладък надпис "EAT UR <3 OUT".
Страхотните имена на сенките се виждат при отваряне на палитрата.


Bruce Schetta - матов крем, идеален за изсветляване;
Mac Encheese - матов розов тоуп;
Ray Sinbread - матово кафяв цвят;
Tate R. Tots - страхотен розов шимър;
Rocky Road-Icecream - сиво - лилав блестящ цвят;
Chris P. Bacon - наситено керемидено оранжев цвят;
Hal Apeno-Poppers - матов златно-зелен цвят;
Artie Chokedip - матово светло сиво;
Alfred O'Pasta - тъмно сив цвят, чудесен за опушване.


Трайността на всички цветове е отлична, при мен остават на мястото си с база докато не ги сваля. Нанасят се изключително лесно, но за съжаление и се разпрашват, нещо, което ми е страшно досадно.

В палитрата има всички цветове, които искам и ползвам в ежедневието. Цената й не е ниска, но мисля, че за качествени сенки е добре да се отделят повечко парички.

Коментари

  1. Продуктите на TheBalm набират все повече популярност последно време. Май само аз не съм се престрашила да ги пробвам, предвид малко по-високите им цени..

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации