Soraya MEN Adventure 20+


 Soraya е една от най-известните полски козметични марки. Фирмата е създадена през 1984 г. и от тогава представя висококачествена и ефективна козметика. Асортиментът на марката Soraya включва козметика за лице, продукти за грижа за тялото и декоративна козметика. Козметиката на Soraya притежава редица престижни награди, от гледна точка на качеството и доказаната ефективност. Всички продукти на марката Soraya са произведени в ЕС съобразно всички наредби. Продуктите са дерматологично тествани, но не са тествани върху животни. Козметиката на Soraya е уникална комбинация от напреднали технологии, безопасност, ефективност и най-добрите натурални съставки. 

Soraya MEN Adventure 20+ е хидратиращ крем за мъже с матиращ ефект. Подходящ е за всички възрастови групи и всеки тип кожа, включително и чувствителна. Видимо редуцира порите и премахва лъщенето. Пречи на прекомереното омазняване на кожата. Не причинява дразнения, благодарение на активните си съставки алое вера и богат витаминен комплекс.

Мъжете от всички възрасти имат нужда от предизвикателства и екстремни пътувания. Всеки мъж има нужда да се чувства привлекателен и добре поддържан. Честото излагане на кожата на слънце, вятър, студ и замърсявания могат да навредят на кожата. Soraya Adventure е линия, специално разработена да отговори на нуждите на активния мъж.

Матиращия крем от серията съдържа микро-гранули, които абсорбират мазнините и моментално матират и заглаждат кожата. Ултра леката текстура попива бързо и носи усещане за свежест. Опаковката на крема е супер удобна и хигиенична за ползване.

Разликата между женската и мъжката кожа не е малка, но наложеното правило, че мъжете нямат нужда от грижа за кожата не е никак правилно. Мъжете, както жените имат нужда както от почистване на кожата, така и от задължителна хидратация.
По принцип мъжете имат по-дебела кожа от жените и често срещано е наличието на широки пори, съответно и мазна кожа.
Важно е да почиствате внимателно кожата си ежедневно, без значение, че не сте жена.
Мили мъже, имайте предвид, че когато сте на 20 кожата ви може да е перфектна, но това съвсем не означава, че винаги ще е такава. Почиствайте редовно лицето си, защото макар и да не носите грим, както жените, мръсотията е там и няма как да се отмие само с вода. На пазара има стотици продукти за грижа за вашата кожа и лесно може да изберете подходящите за вас. Добре е освен обикновен почистващ гел да използвате и ексфолиант за лице, особенно ако искате хубава и дълга брада, той ще изчисти мъртвите клетки от най-дълбоките слоеве на кожата ви.
Освен всичко изброено, което никак не е много, помислете и за слънцезащитата, защото добрата слънцезащита може да направи много с кожата ви, да я предпази и запази млада за по-дълго време.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации