Revitalash

Revitalash е американска козметична марка, основана през 2006 г.,от  Майкъл Brinkenhoff лекар, чиято цел е да се разработи продукт за насърчаване на растежа на миглите за болната си съпруга. Ефективният продукт за мигли след като се появява на световния пазар, предизвикава голямо търсене. Към момента марката Revitalash е сред най-добрите в производството на стягащи и подхранващи продукти за миглите, веждите и косата. Марката Revitalash се занимава и с благотворителни дейности, насочени към борбата с рака, като част от приходите на всяко дружество отива за изследвания за лечение на рак.

Revitalash е серум за мигли със специална формула, която съдържа патентована за марката смес от козметични съставки, предназначени за подхранване и подсилване на миглите.

Клиничните резултати от изпитването на продукта са отлични:
Над 97% са видели подобряване на външния вид на миглите.
Над 92% съобщават, че оценяват лесното прилагане.
Над 92% съобщават, че миглите им стават по-гъсти.
Над 94% съобщават, че миглите им стават по-свежи.

Състав:
"Water, Sodium Chloride, Panthenol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phosphate, (Z)-7-[(1R,2R,3R,5S)-3,5-Dihydroxy-2-(R,E)-3-hydroxy-4(3-trifluoromethyl)phenoxy)but-1-enyl)cyclopentyl]-5-N-ethylheptenamide, Celluose Gum"

В електронния магазин enzo.bg ще откриете чудесен комплект на марката, включващ серума за мигли, мини спирала и чудесна миглоизвивачка.

Как да укрепим миглите си?
За да направите миглите си по-силни и здрави можете да прибегнете до употребата на безцветни спирали. На нашия пазар вече се предлагат достатъчно продукти, които за определен период от време обещават да направят миглите Ви дълги и блестящи.
Ако пък искате да използвате натурални продукти можете да ги намажете със смес от рициново масло и витамин, като съотношението трябва да бъде три към едно.

Как да почистим водоустойчива спирала?
Никога не си лягайте със грим! Това правило важи за всички, независимо от това какви продукти използват - водоустойчиви или не.
Почти всяка марка на пазара предлага продукт за сваляне на очен грим. При водоустойчивите продукти е добре да ползвате двуфазни дегримьори, те са по-силни и по-ефективни от нормалните дегримьори.

Независимо от това какви продукти и уреди сте решили да използвате за миглите си е добре да знаете, че не бива да използвате даден продукт повече от 6 месеца. Спиралите са от продуктите, които лесно се пълнят с микроби и стават вредни за очите ни.

***Публикацията е рекламна*** 

Коментари

Популярни публикации