Pearl Drops Smokers

Цигарите са порок, който много хора имат. Признавам, аз самата съм от тези хора.
Няма да коментирам за пореден път колко вредни могат да бъдат, но ще ви запозная с един продукт, който може да помогне на нас пушачите поне малко да предпазим зъбите си от вредните влияния на никотина.

Pearl Drops Smokers е вода за уста, специално предназначена за пушачи. Целта й е да неутрализира миризмите в устата и да придаде чист и свеж дъх. Съдържа антибактериални съставки, които успешно спират натрупването на плака при редовна употреба.
При пушенето катрана и никотина създава филм в устата, което води до появата на лош дъх. Специалната вода използва двойна технология за отстраняване и неутрализиране на тези миризми. Лошата грижа за зъбите е основен фактор при оралното здраве. Пушенето спомага за влошаването на състоянието на зъбите, затова е много важно да се поддържа перфектна орална хигиена.
Pearl Drops Smokers е чудесен продукт, който допълва продукта за почистване на зъбите, който ползвате. Може да се използва ежедневно.

Състав:
"Aqua, Alcohol, Sorbitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Citrate, Sodium Saccharin, Sodium Flouride, Citric Acid, Limonene"

Продуктите на марката Pearl Drops можете да откриете в електронния магазин enzo.bg. Освен води за уста, там ще откриете цяла гама от продукти за грижа за оралното здраве.

Ежедневното миене на зъбите по няколко пъти на ден е навик, вкоренен ни още от детските години. Устната хигиена е от изключителна важност и предотвратява много сериозни проблеми.
За да поддържаме добра устна хигиена е важно да мием зъбите си правилно, затова е необходимо да изберем подходящите паста и четка за зъби и да не правим компромис с качеството им.
Грижата за зъбите е от изключителна важност и е необходимо да не я пренебрегваме. Има множество фактори, които предизвикват потъмняване и петна по зъбите, като най-разпространените от тях са тютюнопушенето, пиенето на кафе и червено вино. За щастие вече има толкова много методи, с които да избелите зъбите си, че е нужно просто да изберете най-подходящия за вас.
Хигиената е на първо място що се отнася до белотата на зъбите.
За да имате идеално чисти зъби е нужно да спазвате няколко правила:
За да имате идеално измити зъби е добре да знаете, че е нужно да ги миете както отвън, така и отвътре. Много хора мият зъбите си само отвън и не се замислят за другата им страна.
Времето за миене на зъби е точно три минути, тази рутина се запомня още в детските години и е добре да се спазва, за да се постигне идеална чистота.
Пастата за зъби не се пести. Точно както процедирате с другите козметични продукти, така трябва да правите и с пастата си за зъби. Използвайте оптималното количество паста, за да постигнете желания ефект.
Никога не слагайте пастата за зъби на суха четка. Намокрете хубаво четката с топла вода и след това нанесете пастата.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации