Gucci Lustrous Glow Foundation

Понякога може да бъде много трудно да изберете правилния фон дьо тен. Често при покупка съжаляваме, защото не сме задоволени от консистенцията или цвета.
Важно е ако нямате представа какво точно търсите да се консултирате с персонала в магазина, те би следвало да са обучени и да са наясно със всеки един продукт, който предлагат.
Никога не ибирайте фон дьо тен в магазина. Сложете го на лицето си и излезте на дневна светлина, защото осветлението в повечето магазини заблуждава и често си тръгваме с грешния цвят. Добре е да определите подтона на кожата си - дали е жълт или розов, така по-лесно ще изберете правилния цвят.
На пазара има страшно много продукти в различни консистенции и цветове, така че със сигурност за всяка жена има подходящ фон дьо тен, просто трябва да го откриете.Gucci Lustrous Glow Foundation е един от най-добрите фон дьо тен-и на марката. Майсторски изработения продукт, носещ името на бранда има сияен завършек с мек блясък. Всяка капка от сияйната течност съдържа точното съотношение съставки, необходими на кожата. Универсалната лека текстура се плъзга плавно по повърхността на кожата и дава чудесно леко покритие. Продукта е дерматологично тестван и подходящ за чувствителна кожа. Некомедогенен е. Нанася се лесно и плавно без да се впива във фините линии и порите на лицето. Има слънцезащитен фактор 25, който пази лицето от вредното влияние на слънцето. Предлага се в цели 16 цвята, с което малко подобни продукти могат да се похвалят.
Всички цветове от Gucci Lustrous Glow Foundation можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

Името Gucci е на световния пазара от почти цял век. Името на бранда се свързва с индустрията на луксозните стоки. Историята на бранда датира от далечната 1921 година, когато Гучио Гучи, син на обикновен занаятчия от Флоренция отваря собствен магазин за кожени изделия. Едва ли тогава е предполагал, че името му ще се споменава из целия свят като едно от най-влиятелните в историята на лукса.
След смъртта на баща си, синовете Гучи се втурват да създават историята на името Gucci и да го разнасят по света. Не след дълго успеха завалял и едни от най-известните клиенти на марката били Одри Хепбърн, Джаки Кенеди и Грейс Кели.
За съжаление през 1993 година името Gucci е продадено заради финансови неуредици в семейството. За щастие попада в ръцете на един велик за тези времена човек - Том Форд, който успява да запази и дори въздигне името.
Успеха на марката продължава да е голям и със сигурност тя ще остане център на вниманието още дълго време.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации