Cetaphil Baby Gentle Wash & Shampoo

Марката Cetaphil е един от лидерите в производството на козметика за лице и тяло в световен мащаб.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Марката Cetaphil принадлежи към портфолиото на фармацевтичния гигант Galderma и се занимава с производството и продажбата на първокласна козметика. Съсредоточена е главно към хора, страдащи от някакви типове екземи или екстремно суха кожа. Научните изследвания показват, че при екзема протеини, известни  като „филагрини“ не функционират  правилно (или дори напълно липсват). Следователно това може да доведе до влошаване на защитния слой на кожата, поради което на някои вещества (багрила, аромати, сапуни ...) кожата реагира чрез зачервяване и сърбеж. Продуктите Cetaphil ефективно решават този проблем и благодарение на своя състав помагат активно в борбата срещу акнето. Внимание заслужава и фактът, че много от продуктите са подходящи и за малки деца ( от 3-месечна възраст). Козметика Cetaphil е изключително качествена и безопасна. Нейната ефективност е потвърдена от независими клинични тестове и за времето на съществуването си е получила няколко престижни награди. Опитайте я и вие! Марката Cetaphil ще зарадва всички, страдащи от различни дерматологични проблеми, всички ,които очакват рожба и на всички взискателни особи, които не се задоволяват с малко."

Cetaphil Baby Gentle Wash & Shampoo е измиваща емулсия за бебета и малки деца. Продукта е хипоалергенен и изключително подходящ за нежната бебешка кожа.

  •    Внимателно хидратира и защитава нежната бебешка кожа от изсушаване;
  •    Формулиран с успокояващ органичен невен, масло от сладък бадем и слънчогледово масло, за да омекоти и направи кожата гладка и мека;
  •    Дерматологично тестван и формулиран да бъде достатъчно нежни за кожата бебето;
  •    Не съдържа парабени, оцветители и минерални масла.

Много от продуктите на Cetaphil, както и цялата бебешка серия на марката ще откриете в електронния магазин enzo.bg на страхотни цени.
  
Бебешката коса, както и бебешката кожа изискват специално внимание, затова е много важно внимателно да изберете козметиката за вашето дете. Доверявайте се само на проверени марки и избирайте винаги максимално изчистена козметика.
Бебешката козметика е много важна част от ежедневието на бебетата и затова не бива да пренебрегваме качеството й. Купувайте само чисти и проверени продукти и винаги тествайте на малък участък от кожата преди да започнете да използвате активно продукта. Внимателно четете съдържанието на всеки един продукт и избягвайте съставки като парабени, ароматизатори и оцветители.
Масаж и гимнастика на бебетата се прави всеки ден ако бебето е здраво и е възстановило теглото от раждането си. За да бъде по-приятен този момент е важно да изберете подходящия продукт за масаж. Масажите укрепват мускулатурата и тонуса на бебето, тъй като в началото то почти не се движи. Правете масажа в предварително проветрено и затоплено помещение.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации