V Canto Kashimire

Марката V Canto е съвсем нов бранд на парфюмерийния пазар. Бранда има лансирани 13 аромат, като първия се появява на пазара през 2015 година.

V Canto Kashimire е резултат от емоционално обонятелните пътешествия през историята на човешката природа. Ароматите носят желание за проникване в най-дълбоката емоционална същност на човека.
Ароматът се превръща в епична спътник през улиците на душата, за да ни покаже това, което сме, или това, в което ще се превърнем.
В него се описва вечното пътуване на сърцето към най-чистата иискренна любов.
V Canto Kashimire е успокояващо ухание, което обргръща притежателя си в невидим щит, носи му сила и положителна енергия.

V Canto Kashimire е унисекс аромат, подходящ както за жени, така и за мъже. V Canto Kashimire е съвсем нов аромат, лансиран през 2015. Парфюмериста, стоящ зад страхотния аромат е Паоло Терензи.
Връхни нотки: кашмирено дърво, кехлибар, балсам копаху
Сърдечни нотки: сандалово дърво, ванилия, здравец, иланг-иланг
Базови нотки: ветивер, мускус, лабданум, пачули

V Canto Kashimire ще откриете в електронния магазин enzo.bg в опаковка от 100мл.

Унисекс парфюмите са подходящи за много хора. Не са прекалено сладки или флорални и по този начин печелят доста голяма аудитория.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете богата гама от ароматите на V Canto.

Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някой случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Когато има възможност изисквайте от продавачите тестери, защото скъпи парфюми не се купуват на сляпо или пък сами си закупете мини аромати, с които лесно ще определите дали са подходящи за вас.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации