DUNHILL ICON ELITE

Основана през 1893 г. Alfred Dunhill е световно известна английска парфюмерийна къща, тясно специализирана в производството на мъжки продукти. С над 100 години опит в света на лукса, историята на бранда е изпълнена с уникални и изящни продукти, направени специално за своите претенциозни клиенти. Компанията започва своето развитие с производство на аксесоари и дрехи за шофьори.
Днес луксозния бранд е трансформиран в една икона на мъжествеността и изобретателността на стилния англичанин.

Ароматите на бранда са специални и много желани от стилните мъже. Освен с трайността си те привличат и с изцяло модните си мъжки опаковки, които стоят изискано в ръката на всеки мъж.


Парфюмерийната къща Dunhill се показа в нова светлина с първия си аромат от колекцията Icon. Акцента в аромата стои върху неговата интензивност, която е отлична. Само няколко месеца след лансирането на първия аромат, феновете на марката бяха изненадани с неговия наследник Icon Absolute.
DUNHILL ICON ELITE е третия аромат от колекцията, който е определен като мъжки луксозен аромат, а очакванията от него са да "бомбардира" пазара.
DUNHILL ICON ELITE представлява духа и традицията на марката. Подходящ е за елегантния и неподвластен на времето мъжки стил.
Аромата се характеризи като дървесен и много мъжествен. Сред основните нотки са ветивер,сандалово и абаносово дърво, които са умело и хармонично смесени със сладък кардамон.

Връхни нотки: бергамот, лайм и кардамон.
Сърдечни нотки: ветивер, градински чай и черен пипер.
Базови нотки: Абанос и сандалово дърво.

Аромата DUNHILL ICON ELITE ще откриете в електронния магазин enzo.bg в опаковки от 50 и 100мл, а и в чудесни подаръчни комплекти, подходящи за всеки повод.

Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някой случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Когато има възможност изисквайте от продавачките тестери, защото скъпи парфюми не се купуват на сляпо или пък сами си закупете мини аромати, с които лесно ще определите дали са подходящи за вас.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации