Clarena Men's Line Power крем против бръчки

Историята на Clarena датира от преди 16 години, когато Патриша Поплавска открива собствен бюти салон в центъра на Вроцлав. Салонът се откроявал от своите конкуренти, с това, че предлагал различни и иновативни продукти, които не можело да се купят от никъде другаде.
Консултантските услуги били на високо ниво, тъй като там работели изпитани козметици и гримьори. Към края на 90те години Патриша започнала да се интересува от пазара на професионалните козметични продукти и решава да разработи по-мащабен бизнес модел за своята фирма.
Така се ражда Clarena.
Квалифицираните служители на фирмата са въвлечени в процеса на разработване на продукти на всеки етап, който започва с разработването на формула, чрез прилагането му, опаковане дизайн, продажби и маркетинг. Те също така охотно споделят своя опит в областта на козметологията с бизнес партньори на компанията.
В днешни дни козметичните продукти, терапии и устройства за красота, разработени от Clarena са на разположение в редица страни, включително Великобритания, Ирландия, Румъния, Испания, Русия, Украйна, Германия, Чехия, Норвегия, Белгия, България, Португалия, Холандия, и Беларус.

Clarena Men's Line Power крем против бръчки е иновативен анти-ейдж крем, специално предназначен за мъжката кожа. Съдържа активното вещество Suberlift, което моментално стяга, изглажда и видимо намалява бръчките. Hydromanil оптимално хидратира и предпазва от загуба на влага, а Neutrazen успокоява раздразненията и зачервяванията покожата. Кремът попива бързо и помага за поддържане на младежкия вид на кожата.

Suberlift™ - естествен полимер комплекс, който създава микрокристална мрежа върху кожата. Попълва и намалява бръчките.
Hydromanil™ - богато на захари съединение, извлечени от дръвчетата Тара, срещащи се под формата на триизмерна колоидна матрица постепенно освобождават овлажняващи олигозахариди. Филма, който се образува върху кожата задържа влагата в кожата и осигурява моментална и дълготрайна хидратация.
Neutrazen™ - премахва подуването и възпаленията от кожа. Това намалява броя и размера на капилярните съдове и намалява реактивността на кожата.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете богата гама от продукти на марката Clarena.

Разликата между женската и мъжката кожа не е малка, но наложеното правило, че мъжете нямат нужда от грижа за кожата не е никак правилно. Мъжете, както жените имат нужда както от почистване на кожата, така и от задължителна хидратация.
По принцип мъжете имат по-дебела кожа от жените и често срещано е наличието на широки пори, съответно и мазна кожа.
Важно е да почиствате внимателно кожата си ежедневно, без значение, че не сте жена.
Мили мъже, имайте предвид, че когато сте на 20 кожата ви може да е перфектна, но това съвсем не означава, че винаги ще е такава. Почиствайте редовно лицето си, защото макар и да не носите грим, както жените, мръсотията е там и няма как да се отмие само с вода. На пазара има стотици продукти за грижа за вашата кожа и лесно може да изберете подходящите за вас. Добре е освен обикновен почистващ гел да използвате и ексфолиант за лице, особенно ако искате хубава и дълга брада, той ще изчисти мъртвите клетки от най-дълбоките слоеве на кожата ви.
Освен всичко изброено, което никак не е много, помислете и за слънцезащитата, защото добрата слънцезащита може да направи много с кожата ви, да я предпази и запази млада за по-дълго време.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации