Artdeco Strobing

Марката ARTDECO е създадена през 1985 година в Германия от Хелмут Баурехт.
В началото е била насочена само към козметичните салони и само след една година вече била достъпна и за крайните клиенти. През 1997 година марката достига своя връх и завладява целия свят, продавайки се в над 40 държави. Позната е на всички и често се среща в списанията. ARTDECO е насочена към клиентите, които искат висококачествени продукти на добра цена.

Марката залага на многобройни цветове в продуктите си, именно това я прави известна. Лесно могат да се намерят определен цвят сенки. Базата за сенки на ARTDECO е най-известния и продаван продукт на марката. Освен нея много популярни са камуфлажния коректор и фиксатора за червило, който наистина запечатва червилото.
ARTDECO се гордее със своята система за декоративна козметика, така наречената freedom system, която включва различни сенки, ружове и пудри. Чрез нея можете да изберете продукти и цветове, които харесвате без да влагате излишни средства в такива, които няма да ползвате. Можете да комбинирате цветовете в палитрите си както вие пожелаете и така ще имате само цветове, които ползвате и харесвате.
Всеки цвят от сенките има метално дъно, с който се закрепя за магнитната кутийка. Изваждането и пренареждането става лесно, тъй като сенките не запълват изцяло кутиите, а има място и за апликатор. Всяка кутия има огледалце и се затваря плътно, което прави палитрите идеални за път и носене в дамска чанта.

Освен страхотните си сенки обаче, марката има и много други продукти за грим и грижа за лицето.
Един от тях е Strobing флуида.

Artdeco Strobing е озаряващ флуид за лице. Има изключително лека текстура със ситно блестящи перлени пигменти. Лека текстура придава на кожата изискан и красив блясък. Перлите в състава трансформират светлината, която докосва кожата в магически блясък. Тенът е видимо по-свеж и здрав.
Формата е на вода основа и е бързо абсорбираща се. Попива бързо и се адаптира към всеки тен перфектно. Фините натурални масла и внимателно подбрани съставки хидратират кожата и я правят гладка и мека. Липсата на аромат прави продукта подходящ и за чувствителна кожа.

Как да използвате?
Като база можете да нанесете флуида върху цялото лице.
За да акцентирате можете да нанесете върху скулите, носа и коста под веждите и брадичката. Ако искате да сте максимално естествени нанесете основата самостоятелно.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете много от продуктите на марката на страхотни цени.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации