Yankee Candle

Yankee Candle е американски производител и търговец на ароматни свещи, свещници и аксесоари.
Продуктите на компанията се продават в хиляди магазини за подаръци, онлайн магазини и каталози в близо 50 страни по целия свят. Компанията продава продуктите си в около 560 магазина в Щатите.
Младия Майкъл Китридж решава да подари собственоръчно направен оригинален подарък на майка си за Коледата на 1969 година. Той прави оригинална свещ от разтопени пастели. Всички съседи на семейството проявяват огромен интерес към нетрадиционния подарък и веднага пожелават да си купят подобна свещ. Така започва великата история на Yankee Candle, която продължава и до днес.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"През 1969 г. истински бедният американски гимназист на име Майк Китридж решава, че ще подари на майка си за Коледа собственоръчно изработена декоративна свещ. Въпреки, че се използва само съвсем обикновени неща, които набързо събира от вкъщи ( празна кутия от мляко, пастели ...), неговото творение наистина спирало дъха. По ирония на съдбата още преди Бъдни вечер , свещта била забелязана от една съседка , която останала толкова впечатлена от нея, че предложила на талантливия младеж да купи свещта за $ 1 и 36 цента. Оттогава започва историята на марката Yankee Candle. Целта на компанията е да представя на пазара продукти, отразяващи страстта й към красивите аромати, които в хората създават силни емоции. Важно да се добави е , че тази философия си заслужава. В своята област , тази компания принадлежи към абсолютните отличници ( само в САЩ разполага с повече от 18 000 магазина). Богатата оферта на Yankee Candle обхваща няколко тематични серии от плодови аромати, до аромат от приятни преживявания и събития от живота. Не липсват дори специални единици като например колекционерска, хелоуинска, платинена и много други. Свещите Yankee Candle съдържат най-високото множество ароматни масла, подготвени специално за потребностите на тази компания. С нейна помощ в своя интериор лесно ще създадете невероятна и незаменима атмосфера. Каква ще бъде по-точно – празнична, еротична или например релаксираща вече зависи изцяло от вас. Марката Yankee Candle ще обикнат всички, които искат да имат хармонично ароматизиран интериор, всички, обичащи лукса, високото качество и автентичността или на онези ,които търсят добър и в същото време практичен аксесоар за бита."

Yankee Candle предлага на пазара богата гама от свещи с различни размери и аромати. В асортимента има още восъщни пити, дифузори, аромати за автомобили и оригинални свещници.
Често от марката пускат и лимитирани серии, които се изкупуват като топъл хляб.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете Yankee Candle Black Cats - свещник за вотивна свещ, с който ще вдъхнете изисканост и стил на дома си.


Важно предупреждение

Поставяйте продукта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Ако дължината на фитила е по-голяма от 5 мм, отрежете го. Уверете се, че свещта/восъкът са достатъчно отдалечени от всички горящи материали или източници на топлина (телевизори, радиатори). Не пренасяйте горяща свещ/восък. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни животни. За хора, които страдат от свръхчувствителност към миризми, е необходимо изделието да се ползва с повишено внимание.
 

Начин на употреба

Горящата свещ/восък никога на оставяйте без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Между горящите свещи трябва да има свободно пространство най-малко 20 см. Не оставяйте свещта да гори повече от четири часа. Когато свещта гори не я наклонявайте. Не позволявайте на пламъка да докосва стените на съда. Ако височината на свещта е по-ниска от 1 см, изгасете я и никога не позволявайте свещта да догори напълно до дъното. Изгасете свещта с леко духане.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации