Swiss Smile - революция в грижата за зъбите

Swiss Smile е символ за лукс, естетика и неподвластен на времето дизайн. Зад марката стоят най-иновативните и желани формули на пазара за дентални продукти, в които са вложени висококачествени материали и фини съставки.
Swiss Smile обещава луксозни и ефективни пасти за зъби на своите клиенти.
Луксозността при продуктите на марката означава премахване на всички излишни детайли в дизайна на продуктите. Това, което остава след основната чистка е дизайнерски изпипано до минимализма на естетиката. Продуктите са прогресивни, модерни и с изключително високо качество. Всеки един от продуктите на марката е определен като нов стандарт в грижата за устната хигиена. Продуктите съчетават в себе си неподвластен на времето дизайн и естетика, смело комбинирани с иновативни технологии за идеален резултат. Висококачествените материали правят продуктите подходящи за истинско домашно спа преживяване.
Swiss Smile е водещ производител на луксозни продукти за дентална грижа. Марката работи в международен план и е водещ играч на пазара. Продуктите на Swiss Smile се продават в стотици маркови парфюмерии, магазини и аптеки в цяла Европа.

Swiss Smile d'Or е специален гел за зъби, съдържащ 23,75 каратово чисто злато под формата на златен прах. Продукта осигурява цялостна защита срещу кариеси. Позлатената ултра мека четка е идеална за ежедневно позлване.

Продуктите на марката Swiss Smile можете да откриете в електронния магазин enzo.bg. Освен продукти за грижа за зъбите там ще намерите и цялостна грижа за устни от марката.

Ежедневното миене на зъбите по няколко пъти на ден е навик, вкоренен ни още от детските години. Устната хигиена е от изключителна важност и предотвратява много сериозни проблеми.
За да поддържаме добра устна хигиена е важно да мием зъбите си правилно, затова е необходимо да изберем подходящите паста и четка за зъби и да не правим компромис с качеството им.
Грижата за зъбите е от изключителна важност и е необходимо да не я пренебрегваме. Има множество фактори, които предизвикват потъмняване и петна по зъбите, като най-разпространените от тях са тютюнопушенето, пиенето на кафе и червено вино. За щастие вече има толкова много методи, с които да избелите зъбите си, че е нужно просто да изберете най-подходящия за вас.
Хигиената е на първо място що се отнася до белотата на зъбите.
За да имате идеално чисти зъби е нужно да спазвате няколко правила:
За да имате идеално измити зъби е добре да знаете, че е нужно да ги миете както отвън, така и отвътре. Много хора мият зъбите си само отвън и не се замислят за другата им страна.
Времето за миене на зъби е точно три минути, тази рутина се запомня още в детските години и е добре да се спазва, за да се постигне идеална чистота.
Пастата за зъби не се пести. Точно както процедирате с другите козметични продукти, така трябва да правите и с пастата си за зъби. Използвайте оптималното количество паста, за да постигнете желания ефект.
Никога не слагайте пастата за зъби на суха четка. Намокрете хубаво четката с топла вода и след това нанесете пастата.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации