Revlon Ultra HD Matte Lipcolor - Addiction

Скоро на пазара се появиха новите матови червила на Revlon. Аз не съм голям фен на матовите червила и честно казано купувам само това, което наистина ми харесва и мисля, че ще нося постоянно след като го купя, но нямаше как да пропусна да взема поне един цвят от Revlon Ultra HD Matte Lipcolor.


Цветът, който избрах е 610 ADDICTION. На пазара продукта се предлага в 7 страхотни матови цвята. Addiction е прекрасно малиново червено с лека цикламена нотка. На моите устни си е точно малиново.

Интересното при този продукт е, че липсва типичното за матовите червила изсушаване на устните. Аз го нанасям без балсам и нямам проблем с белене и напукване на устните.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor идва в симпатична плоска опаковка с апликатор гъбичка, който прави нанасянето много бързо и лесно. Продукта е страшно пигментиран и много внимавам колко точно нанасям, обикновено е много малко и само на един пласт. Въпреки, че го нанасям много пестеливо, трайността му е страшно голяма и не става на грозни черти, когато започва да се изтрива от устните.

Дали ще купя отново? Да, определено искам всички цветове :)

Коментари

Популярни публикации