Majda Bekkali J'ai Fait un Reve Clair

След десетилетие, прекарано в разработване на различни аромати за редица луксозни брандове, Майда Бекал решава да се дистанцира от търговските империи и да начертае своя собствен търговски път.
 Френската марка луксозни аромати, основана от Майда Беккали в Париж през 2010 г ,представя първите си два аромата.  Уникалността и незабравимият аромат са резултат от сътрудничеството й с известни парфюмеристи.

Майда Беккали не се фокусира само върху качеството на аромата, но също така и върху изработката на флаконите. За тази цел, тя се свързва с френския скулптор Клод Юстамон, под чието ръководство са създадени уникални произведения. Затова пълното наименование на марката всъщност е Majda Bekkali - Collection Sculptures Olfactives.

Уникалността на флаконите с луксозните парфюми възхищават клиентите от много страни по света, като произведения на изкуството, а изключение не правят и колекционерите, които притежават цялата колекция. Кристалните капачки по-късно са допълнени от серия от дървени капачки от испанската фирма Pujolasos, специалист в областта на дървените опаковки на различни козметични продукти. Бъдете също така уникална със своя луксозен нишов аромат  Majda Bekkali!

J'ai Fait Un Rêve е като падане по време на сън. Веднага след впръскване се откриват нежен мирис на портокал и портокалов цвят. След това аромата се усуква топло с жасмин върху легло от скъпоценни камъни и тамян, примесен с кимион и кожа. Озаряващия бял мускус насища аромата с мека топлина и носи задоволство и щастие. Центърът е обгърнат в мускус.

В уникалния аромат смело са съчетани:
тамян, кимион, елеми, бял мускус, кедър, цветни нотки, олио от бергамот, папирус, жасмин, кожа, лабданум, листа от черен касис, гуаяк, боброва, цвете на портокал.

Ароматите на Majda Bekkali можете да откриете в електронния магазин enzo.bg в различни разфасовки в оригиналните им опаковкки. Освен това можете да ги намерите и под формата на тестери..

Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някой случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Когато има възможност изисквайте от продавачките тестери, защото скъпи парфюми не се купуват на сляпо или пък сами си закупете мини аромати, с които лесно ще определите дали са подходящи за вас.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации