Stapiz Shampoo KERATIN CODE

Stapiz е професионална марка, предлагаща продукти за грижа за косата. Марката се развива динамично на международния пазар и основно в Полша вече над 10 години. Продуктите се продават и използват предимно във фризьорските салони.
Във фирмата работи екип от креативни хора, които страстно произвеждат висококачествени продукти професионална грижа за косата с помощта на иновативни козметични решения.
Марката активно работи към задоволяване на нуждите на клиентите като създава уникални формули и се разширява чрез сътрудничество с най-добрите изследователски лаборатории и световно известни производители на козметични суровини.
За да се гарантира висок стандарт за качество във фирмата се използват най-съвременните технологии за производство.
Продуктите са групирани в няколко категории:
Грижа за косата
Запазване на цвета на косата
Стайлинг
Уникалния Sleek Line патент предлага козметика с коприна.
От Stapiz предлагат комплексни консултантски услуги и предлагат индивидуални решения на многобройните фирми и фризьорски салони в Европа.

Ето какво споделят от enzo.bg за уникалните Stapiz:
"Производителите на професионална грижа за коса под марката Stapiz са активни на полския пазар повече от 10 години. Продуктите, предназначени за професионалните фризьори бързо стават любими на професионалистите и техните потребители по целия свят. Полската марка Stapiz произвежда висококачествени продукти, които се грижат за косата с помощта на иновативни козметични методи, уникални рецепти и оригинални решения. Продуктите са разделени на козметични серии козметика за косаспоред вида на тяхната употреба. Качествени съставки осигуряват високото качество на продуктите и и удовлетвореността на клиентите в редица страни. Подарете си красива и здрава коса с младежки вид с козметиката на Stapiz!"

Stapiz Shampoo KERATIN CODE е шампоан за силно увредена коса. Серията Keratin Code се препоръчва за възстановяване на силно изтощена и изтъняла от химическо или физическо третиране коса. Професионалния шампоан с кератин и колаген предлага интензивна грижа и възстановяване на косата като осигурява копринена гладкост и естествен блясък. Кератина в продукта укрепва и преподрежда повредените места в структурата на косата. Колагена намалява чупливостта и хидратира в дълбочина. Включения в състава пантенол ефективно овлажнява скалпа и улеснява разресването и стилизирането.

Предпазвайте косата си и се грижете внимателно за нея, тъй като тя е от отличителните ви белези, които правят първо впечатление на околните. Здравата и блестяща коса е признак на здраве и свежест.
В електронния магазин на enzo.bg  можете да откриете цялата серия продукти на марката и да изберете този, който подхожда най-добре на вашата коса.

***Публикацията е рекламна***  

Коментари

Популярни публикации