Montale Roses Musk

Montale е френска марка парфюми, създадени благодарение на любовта на създателя си към ориента.
Повечето от ароматите на марката са ориенталски. Пиер Монтале започва продажбата на парфюми през 2003 година след като се завръща от Саудитска Арабия, където той е създавал специални армати за "големите хора".
Пиер Монтале създава своите аромати от естествени съставки и с висока концентрация, а бутилките на парфюмите са специално създадени, за да защитават ароматните отвари от светлината, за да могат по-дълго да запазят аромата си.
За своите дамски, мъжки и унисекс парфюми, Пиер Монтел използва като основни компоненти типични арабски есенции, и особенно ценна дървесина. В тях откриваме кедър, сандалово или орлово дърво, познати като "oud", "agarwood", "aoud" (от арабски) "oudh". Особено важна роля в творбите на Пиер Монтел играе дървесината на т.нар. дърво- аквилер. Марката "Montale" въвежда на пазара първият аромат от серията, посветена на тази невероятна суровина със смолист аромат.Най-скъпото дърво на света в продължение на векове, изполавано за производството на тамян и за създаване (особено на арабски) парфюми. Орловото дърво е истинска кралска съставка по целия свят и по-специално на Изток, където е познат с ефекта си на силен афродизиак. Неслучайно, това дърво е наричано още "течно злато" или "дървото на боговете".
Също толкова уникални, колкото самите аромати "Montale" , са и техните опаковки. Дизайнерската страница вдъхновява с обикновена, чиста елегантност и уникалност на флаконите и също така доставя своя практически аспект. Изработени са от алуминий, което осигурява перфектна защита и гарантира висока издръжливост. Материалът, от който са произведени флаконите ги прави и идеални за пътуване.

Montale Roses Musk е аромат от цветно - мускусна категория. Аромата Rose Musk деликатно хармонизира рози със скъпоценен мускус, подчертани с нежно докосване на кехлибар и жасмин.
Комбинацията от жасмин, роза и мускус го прави много нежен и неустоим.
Унисекс парфюмите са подходящи за много хора. Не са прекалено сладки или флорални и по този начин печелят доста голяма аудитория.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете богата гама от ароматите на Montale.
Аромата Rose Musk ще откриете в опаковка от 100мл.

Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Когато има възможност изисквайте от продавачките тестери, защото скъпи парфюми не се купуват на сляпо или пък сами си закупете мини аромати, с които лесно ще определите дали са подходящи за вас.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации