Frezyderm Oral Science

Бременността е процес, който променя много от функциите на тялото. Често зъбите и венците страдат по време на бременността и значително се увеличава риска от развитието на зъбен кариес.
За да се предпазите от проблеми със зъбите по време на бебеносенето е от изключителна важност да спазвате перфектна устна хигиена.

Frezyderm Oral Science е серия от пасти за зъби за цялостна стоматологична помощ за здрави зъби и устна кухина.
Линията включва специализирани продукти, подходящи за различните орални нужди на хоората. Предлагат продукти за защита от кариеси, избелване и свеж дъх. Марката предлага пасти за зъби, води за уста и пробиотици за възстановяване и поддържане на здравето на зъбите.

Всеки продукт е с обогатен състав, така че да допринесе, за специалните нужди на зъбите:
Премахва микробната плака
Възстановява и запазва оралната микрофлора, като предпазва венците от различни заболявания.
Предотвратява възпалението на венците.

Всички продукти от линията са обогатени с флуорид, в комбинация с натурални екстракти и активни съставки.
Всички продукти допълват терапевтичните, предписани от стоматолог лечения.

Frezyderm Oral Science се състои от продукти, насочени към следните проблеми:
Ежедневно орално здраве, включващо използването на паста за зъби и вода за уста в зависимост от конкретните нужди.
Специализирано перорално лечение на чувствителни зъби, възпаление на венците и пародонтит с паста за зъби, вода за уста и специализиран гел за зъби.
Линия, специално разработена за нуждите на бременните жени и пациенти с диабет за подобряване и оралната микрофлора.

Frezyderm Oral Science Pregnancy паста за зъби с калции за бременни и кърмещи жени е подходяща както за периода на бременността, така и за кърмаческите месеци, когато зъбите отслабват поради недостатъчен калции в организма.

Ежедневното миене на зъбите по няколко пъти на ден е навик, вкоренен ни още от детските години. Устната хигиена е от изключителна важност и предотвратява много сериозни проблеми.
За да поддържаме добра устна хигиена е важно да мием зъбите си правилно, затова е необходимо да изберем подходящите паста и четка за зъби и да не правим компромис с качеството им.
Грижата за зъбите е от изключителна важност и е необходимо да не я пренебрегваме. Има множество фактори, които предизвикват потъмняване и петна по зъбите, като най-разпространените от тях са тютюнопушенето, пиенето на кафе и червено вино. За щастие вече има толкова много методи, с които да избелите зъбите си, че е нужно просто да изберете най-подходящия за вас.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации