За домашните любимци с любов

Животните, също както хората са живи същества. Имат нужда от внимание и любов, а също така и от хигиена. В днешно време пазара е залят от козметика, както за хора, така и за животни.
Испанската марка Menforsan предлага продукти за грижа за любимите ви същества.
Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Испанската марка Menforsan носи качество в грижата за вашите домашни любимци. Продуктова линия е предназначена за салони, ветеринарна грижа и бита. Предложенията на Menforsan са естествени и хигиенични продукти ,които значително ще ви улеснят в грижите за вашите домашни любимци.

Доказано деликатната, но много ефективна грижа включва шампоани, балсами, парфюми, антипаразитни продукти и отлична допълнителна козметика. Всеки собственик на домашен любимец знае колко важно е да се грижи за него, винаги здравето и правилната хигиената са от съществено и жизненоважно значение. А ние, хората наред с другите неща можем да подобрим качеството на живот на домашните любимци с избора правилните козметични и хигиенни продукти.

Заложете на марката, чиито продукти са базирани на една невероятна комбинация от природни сили и най-новите научни познания, опитайте Menforsan!"

Menforsan Premium & Natural хидратиращ шампоан с охлаждащ ефект е специален шампоан за кучета с аромат на зелена ябълка.
Шампоанът е висококачествен и придава блясък свежест на цвета на козината. Възвръща естествения й здрав вид. Екстракта от зелена ябълка прави разресването лесно и бързо.
Шампоанът е подходящ за честа употреба заради балансираното си pH.
Продуктите на марката можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

Как да се грижите правилно за хигиената на вашите домашни любимци:
1. Направете ежедневната си дълга разходка. Така животинчето ще е изтощено щом се приберете у дома и няма да има сили да се съпротивлява с банята.
2. Не бързайте. Отделете си специално време за важната баня.
3. Останете спокойни. Животните също както малките деца много добре знаят, когато сте изнервени, това напряга и тях.
4. Ако вашето куче обича да се заиграва с играчки без колебание ги вкарайте в банята, сега е правилния момент.
5. Не използвайте прекалено гореща вода.
6. Ако изпитвате наистина големи затруднения с къпането можете да се доверите и на лакомствата за кучета.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации