Artdeco Art Couture Wet & Dry

Марката ARTDECO е създадена през 1985 година в Германия от Хелмут Баурехт.
В началото е била насочена само към козметичните салони и само след една година вече била достъпна и за крайните клиенти. През 1997 година марката достига своя връх и завладява целия свят, продавайки се в над 40 държави. Позната е на всички и често се среща в списанията. ARTDECO е насочена към клиентите, които искат висококачествени продукти на добра цена.

Марката залага на многобройни цветове в продуктите си, именно това я прави известна. Лесно могат да се намерят определен цвят сенки. Базата за сенки на ARTDECO е най-известния и продаван продукт на марката. Освен нея много популярни са камуфлажния коректор и фиксатора за червило, който наистина запечатва червилото.
ARTDECO се гордее със своята система за декоративна козметика, така наречената freedom system, която включва различни сенки, ружове и пудри. Чрез нея можете да изберете продукти и цветове, които харесвате без да влагате излишни средства в такива, които няма да ползвате. Можете да комбинирате цветовете в палитрите си както вие пожелаете и така ще имате само цветове, които ползвате и харесвате.
Всеки цвят от сенките има метално дъно, с който се закрепя за магнитната кутийка. Изваждането и пренареждането става лесно, тъй като сенките не запълват изцяло кутиите, а има място и за апликатор. Всяка кутия има огледалце и се затваря плътно, което прави палитрите идеални за път и носене в дамска чанта.
Сенките се мажат като масло върху клепача, но не са мазни. Не се ронят и не се разпрашват. С базата на Artdeco издържат цял ден върху клепача, като към края на работния ден леко избледняват.

Artdeco Art Couture Wet & Dry са дълготрайни сенки за очи, които могат да се нанасят както сухи, така и влажни, според това какъв ефект искате да придадете на клепачите си.
Силно пигментираната текстура на сенките се превръща в дълготраен цвят след като се нанесе на очите. Текстурата е копринена, кремообразна пудра и придава фантастичен и наситен цвят.
Цветовата гама на сенкиите варира от кремообразни матови цветове, до кремави нюанси със силен перлен блясък. Гладката безупречна формула на базата на силикон осигурява безупречен гладък завършек.
Дълготрайността на сенките позволява осем часово носене без събиране и изтриване. Когато се нанесат с мокър апликатор сенките се превръщат в ефектна очна линия.

Всички сенки от серията са подходящи за специалните кутии на марката.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете много цветове от серията на Artdeco Art Couture Wet & Dry.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации