Yotuel Pen интензивно избелващ молив за зъби

Марката Yotuel е създадена през 1994 г. и е под крилото на испанската компания Biocosmetics Laboratories. Марката е специализирана върху производството на отлични продукти за избелване на зъбите. В тази област Yotuel печели неимоверен успех- системата Youtuel Professional прилагат стоматолози в повече от 75 страни по света. Пасти за зъби, кремове, води за уста...Yotuel не съдържат никакви агресивни химикали. Благодарение на патентования си състав (ксилитол, флуорид,калий) активно предпазват зъбния емайл, с което предотвратяват повишената чувствителност на зъбите. Продуктите Yotuel едновременно с това помагат в борбата срещу образуването на зъбен камък и плака и поддържат естествения баланс на устната микрофлора. Притежават неутрално pH и изненадващо ниска стойност ОДА (относителна дентина абразия).
Yotuel се основава на факта, че нейните продукти биват успешно тествани в много университети и клиники. Освен това, на няколко пъти марката триумфира в различни конкурси и проучвания - например паста за зъби "Yotuel All In One" за своето време получава престижната награда "Pure Beauty" ( за най-добър нов продукт на пазара). Марката Yotuel ще заинтригува всички, които копнеят за красива усмивка, търсят ефективно избелване на зъбите без съдържанието на захар, алкохол, натриев лаурил сулфат и мразят да посещават стоматологичния кабинет.

Yotuel Pen е избелваща писалка за зъби, която гарантира видимо по-бели зъби и свеж дъх.
В комплекта е включена удобна цветова скала, с която да измервате прогреса си. Продукта е лесен за ползване и има чудесен ментов аромат. Обогатен е с  карбамид пероксид за ефективно премахване на петна и поддържане на нормалното рН в устата. Ксилитол и Флуорид помагат за защитата срещу кариес и опазване и укрепване на зъбния емайл.
Състав:
Глицерин, карбамиден пероксид, ксилит, калиев цитрат, аромати, карбомер, калиев флуорид, натриев захарин.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете много продукти на марката Yotuel, сред които са пасти за зъби, води за уста и специални продукти за избелване на зъбите.

Ежедневното миене на зъбите по няколко пъти на ден е навик, вкоренен ни още от детските години. Устната хигиена е от изключителна важност и предотвратява много сериозни проблеми.
За да поддържаме добра устна хигиена е важно да мием зъбите си правилно, затова е необходимо да изберем подходящите паста и четка за зъби и да не правим компромис с качеството им.
Грижата за зъбите е от изключителна важност и е необходимо да не я пренебрегваме. Има множество фактори, които предизвикват потъмняване и петна по зъбите, като най-разпространените от тях са тютюнопушенето, пиенето на кафе и червено вино. За щастие вече има толкова много методи, с които да избелите зъбите си, че е нужно просто да изберете най-подходящия за вас.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации