Vivian Gray Luxury Style Black Body Lotion - грижа за чувствителната кожа на тялото

Вкарайте в банята си малко лукс и стил с невероятните сапуни, душ гелове и лосиони за тяло Vivian Gray. Те са с красив външен вид, удобни за ползване опаковки и деликатен, изтънчен аромат. Vivian Gray Luxury Style Black Body Lotion е лосион за тяло, изключително подходящ за чувствителна кожа. Опаковката е семпла, но много изтънчена и невероятно лесна за ползване.
Аромата е подходящ както за жени, така и за мъже. Основните нотки в него са мускус, кехлибар, ванилия и сандалово дърво.

Продуктите за баня и тяло на Vivian Gray ще откриете в електронния магазин enzo.bg на страхотни цени. С тяхна помощ ще направите дома си по-изискан и ухаен.

Чувствителната кожа е проблем на много хора по света. Голяма част от тях дори не знаят, че са засегнати от този проблем и не третират по никакъв по-специален начин кожата си от нормалната такава.

Чувствителната кожа се изразява в непоносимост към употребата на различни козметични продукти, влияние от студ, вятър и слънце.
При чувствителната кожа е нарушена бариерната функция на кожата, което я прави пропусклива за множество алергени, а увеличената трансепидермална водна загуба я изсушава допълнително и така се получава порочен кръг.

Често човек може да се сдобие с чувствителна кожа след употребата на голям брой различни козметични продукти, които не са повлияли добре на кожата на тялото или лицето.

Обикновено оплакванията са парене, щипене, опъване, а понякога дори и поява на ситни пъпки по различни части от тялото или лицето.
Грижата за чувствителната кожа на тялото е отново много важен фактор за борба с проблема. Не е препоръчително да се използват обикновени лосиони и кремове за тяло, защото те не са специално разработени за такъв тип проблемна кожа.
Препоръчват се продукти с минимален брой съставки, без аромати и без парабени. На нашия пазар има доста такива продукти, но човек трябва да се консултира с дерматолог или фармацевт, за да избере правилния за него продукт.

Продуктите за баня и тяло на Vivian Gray са специално формулирани с внимателно подбрани съставки, които са максимално щадящи към чувствителната кожа. Подходящи са за хората, които се борят с проблема, но и не желаят да бъдат лишавани от чудесни аромати върху кожата си. С тяхна помощ ще дадете на кожата си най-добрата грижа и ще се чувствате страхотно ароматни през целия ден.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации