Scottish Fine Soaps - сапуни с традиция

Scottish Fine Soaps Company е шотландска марка с богати традиции. Продуктите на марката са издържани в съвременен шотландски стил в луксозни опаковки и форми и страхотни аромати.
Марката предлага колекции за баня и тяло, както и страхотни луксозни сапуни.
Марката е основен откривател на вдъхновяващи съставки с уникални аромати, заради повече от 40 годишната си история.
Най-продаваната серия на марката е Au Lait, в която продуктите са направени с кремообразно биологично мляко, а в останалите продукти има вложени морски минерали и водорасли.
"Отборът" на Scottish Fine Soaps Company включва дизайнери, производствени специалисти и химици, които наблюдават и тестват качеството на всеки един продукт.
Шотландия има едни от най-красивите и богати земи на планетата и от марката грабят с пълни шепи от нея и влагат страхотните съставки в продуктите си.

Scottish Fine Soaps Company постоянно се стремят да правят всичко възможно за да намалят потреблението на енергия и вредните въздействия върху околната среда от производството на козметиката си.

Scottish Fine Soaps Wellington е комплект от два сапуна във формата на ботуши. Излишно е да споменавам, че формата им е изключително оригинална и прави впечатление още при първата среща с продукта.
Качеството на сапуните е присъщо за марката - отлично.
Оригиналните  ботуши Wellington са внимателно изработени, за да се гарантира, богата кремообразна пяна. Могат да се използват както за ръце, така и за тяло.

Всеки човек използва в ежедневието си сапун - твърд, течен, няма значение каква ще е формата му, всеки има нужда от миещо средство за ръце и тяло.
Самата аз, както и всички хора, които познавам приемат сапуните за даденост, но се замислете какво е било преди няколко десетилетия, когато нашите баби не е имало откъде да се сдобият със сапун, за да измият ръцете, лицето и тялото си, а дори и да изперат дрехите си.
Кой сапун ще изберете за себе си и семейството си зависи само и единствено от вас самите. На пазара има огромно, наистина огромно количество сапуни и единственото, с което трябва да се съобразите е собствения ви вкус. Изберете сапун подходящ за вашия тип кожа и с аромата, който харесвате.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете богата гама от продуктите на Scottish Fine Soaps Company, сред които са страхотни дизайнерски сапуни и продукти за душ и тяло.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации