Brazil Keratin Iron Repair

Brazil Keratin Iron Repair е ултразвукова преса за третиране на увредена коса.
Подходяща е за ползване както в салони, така и у дома.
Професионалните титаниеви плочи щадят косата максимално. Пресата загрява до 230 градуса и има два въртящи механизма.
Специалните ултразвукови инфрачервени плочи са предназначени за по-дълбоко проникване на кератинови маски, серуми и ампули. Ултразвукова технология инжектира хранителни вещества директно в косата.
Ултразвуковите вълни гарантират по-добро проникване на хранителни вещества, които след това се запечатват в косата с помощта на инфрачервена светлина.
Удобния дисплей ще ви покаже времето, през което пресата действа върху косата ви, а големия 2,5 метров кабел няма да ви ограничава в движенията, докато ползвате пресата.

Популярността на кератина като лечение на проблемите на косата се дължи на много фактори. Кератина се използва като стандартна терапия в много салони по целия свят, заради ползите, които носи на косата и ефекта, който идва веднага след ползването му.
Brazil Keratin е марка, която е основата на идеята на кератиновата терапия. Всички продукти на марката са предназначени както за салонна, така и за домашна употреба, като е без значение къде се ползват, тъй като това не оказва влияние на ефекта им.
Всички продукти на марката са качествено тествани и проверени и са с отлична оценка от купувачите по целия свят.

На нашия пазар се предлагат много и разнообразни продукти предназначени за термозащита на косата. Можете да ги намерите под формата на спрей или крем. Почти всяка дрогерийна марка има свой термозащитен продукт.
Целта на продуктите за термозащита на косата е да я предпазят от високата температура, която излъчват пресите и сешоарите, защото както знаем косата се уврежда от всякаква химична и топлинна обработка.

Ако искате да имате идеална коса е нужно да ползвате и доста други продукти освен добра термозащита. Винаги избирайте типа продукти, които са подходящи за задоволяване на вашата коса.

Предпазвайте косата си и се грижете внимателно за нея, тъй като тя е от отличителните ви белези, които правят първо впечатление на околните. Здравата и блестяща коса е признак на здраве и свежест.
В електронния магазин enzo.bg ще откриете пресата Brazil Keratin Iron Repair на отлична цена. Към нея можете да закупите и различни серуми, маски, шампоани и сетове на същата марка, които с помощта на пресата ще направят косата ви блестяща.

***Публикацията е рекламна***  

Коментари

Популярни публикации