Bohemia Gifts & Cosmetics Beer

Bohemia Gifts & Cosmetics Body е чешка марка козметика, която предлага оригинални и различни козметични продукти. Повечето от козметиката на марката е ръчно изработена, обогатена с билкови и плодови екстракти, бира, бирена мая и хмел, лавандула, вино и масло от гроздови семки - все полезни за кожата съставки.

Bohemia Gifts & Cosmetics Beer е козметичен комплект, включващ страхотните продукти с бира на марката Bohemia. Комплекта включва душ гел с бира, пяна за вана с бира и страхотните бирени соли за вана.
Bohemia Gifts & Cosmetics Body соли за вана с бира съчетават в себе си модерни съставки. Вложената бирена мая помага за отпускането на кожата. Банята с тези соли за вана стимулират организма, освобождават вътрешното напрежени и нежно почистват кожата.

Bohemia Gifts & Cosmetics Body соли за вана с бира ще откриете в електронния магазин enzo.bg. Освен солите, там ще намерите и много интересни и различни продукти на марката.
Солите за вана са истинска благодат за кожата и духа. Те отпускат и ви помагат да релаксирате перфектно след изморителен работен ден.

Бирата е не само вкусна напитка, но и истински еликсир за уморената кожа на лицето и тялото. Основната й съставка хмел е естествен антиоксидант, заради което се използва успешно в производството на продукти за чувствителна кожа.
Освен за кожата, бирата е много полезна и за косата, без значение дали се прилага под формата на домашни маски или чрез готови продукти като шампоани, балсами и маски.
Има древна легенда за тайния ритуал прилаган от императрица Теодора. Тя редувала вана с топла и студена бира. Топлата бира била за възстановяване на кожата, а студената - за поддържане на младостта.

Защо трябва да си взимаме вана?
Много хора са свикнали само със душа и това е съвсем нормално и достатъчно за нормалната хигиена. Ваната обаче е съвсем различно нещо. Тя е начин за отпускане и релаксация. Носи наслада и удоволствие.
Когато си взимаме вана порите се отварят и кожата се почиства в дълбочина, става по-мека и еластична. Взимането на вана извежда вредните токсини от тялото и то остава идеално чисто. Ваната има невероятното свойство да понижава кръвното налягане и да гони черните мисли. Идеално средство за прогонване на стреса е.
Ако искате да се почуствате наистина невероятно, използвайте специални продукти за вана с натурални аромати според настроението.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации