Salvador Dali La Belle Et L'Ocelot

Салвадор Дали е добре познат ходожник от миналият век. Той се включва и в производството на парфюми. Създадени през  40-те и 50-те години на 20-ти век. Парфюмите "Салвадор Дали" са ексклузивни, защото се произвеждат в ограничени серии и всеки един флакон се смята за произведение на изкуството. Ако имате повече възможности може да си закупите парфюм от музея на Салвадор Дали произведен преди 60 години. Общодостъпните марки  (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) може да откриете и в нашият онлайн магазин. Като момче Дали е искал да бъде първо готвач и след това човек на изкуството.

Salvador Dali La Belle Et L'Ocelot е страхотен дамски аромат, който ще ви плени, веднага щом го усетите.

Връхни нотки:
мандаринено-портокалов аромат, пелин
Сърдечни нотки:
зърна от тонка, жасмин, роза, османтус
Базови нотки:
пачули, бензоин, тамян

Този страхотен аромат е за онези от вас, които са с романтични души и копнеят за хармония и любов. Би могъл да се съчетае идеално със лятна рокля
и сламена шапка, които са една страхотна, лятна, романтична визия.
В Enzo.bg можете да намерите парфюма в разфасовка от 50 мл.Освен поръчката ви, ще получите и подарък,който може да добавите
в последна стъпка при пазаруване. Парфюмите на Enzo.bg са напълно оригинални с гарантиран произход. Там може да намерите
вашия аромат на страхотна цена, с гарантирано качество.
В отделението за тестери се предлагат евтини тестери на парфюми от най-различни световните производители, които също са с гарантирано качество и произход.

Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някой случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Когато има възможност изисквайте от продавачките тестери, защото скъпи парфюми не се купуват на сляпо или пък сами си закупете мини аромати, с които лесно ще определите дали са подходящи за вас.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации