OPI Hello Kitty

OPI, първоначално наречена Odontorium Products Inc. в миналото е била малка фирма за доставки на стоматологични продукти. По-късно собствениците на марката създават лакове за нокти, които първоначално са се продавали от врата на врата, докато най-накрая стигнали местните салони за красота. Към днешна дата OPI е изцяло фокусирана върху производството на продукти за ръце и нокти.
През 2003 е създадена една от най-известните колекции на марката - "Професия блондинка", която е била вдъхновена от едноименния филм. Следват две колаборации, включващи Форд Мустанг и филма "Алиса в страната на чудесата".
През 2007 година след като били притиснати от световната организация за безопасна козметика "EPA", от OPI се наложило да реформулират формулите на лаковете си и да елиминират трите вредни съставки ( DBP (dibutyl phthalate), formaldehyde и toluene).

Към днешна дата OPI предлагат различни колекции лакове за нокти. Различни текстури и безброй много цветове. Освен това произвеждат и страхотни лосиони за ръце.
Колекциите им са вдъхновени от различни известни личности и запомнящи се филми. Също така, OPI подкрепя няколко световни благотворителни кампании като тази, подкрепяща жените страдащи от рак на гърдата.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Ексклузивната марка OPI се съсредоточи върху качествен маникюр и педикюр, които са подходящи както за професионална употреба така и за използване при домашни условия. Марката OPI е буквално пионер в грижата за нокти. В асортимента й ще намерите не само голямо количество цветни лакове с най-различни нюанси, но и популярните грижещи се за ноктите лакове и други предмети и продукти, създадени за съвършена грижа за ръцете и краката. Благодарение на марката OPI Вашите нокти ще изглеждат отлично и оформени като от салон."

OPI Hello Kitty е една от новите серии на култовата марка. Колекцията включва 12 цвята лак за нокти. Опаковката е стандартната за марката, като на капачката са щамповани малки котенца. Цветовете са модерни, но и класически. Подходящи са както за ежедневието, така и за специални поводи.

Цветовете, включени в колекцията са:
5 Apples Tall - червен крем
Charmmy & Sugar - блестящо синьо и розово
Kitty White - блестящо бяло
Let's Be Friends - много светло розов крем
Look At My Bow! - розов крем
My Pal Joey - син крем
My Twin Mimmy - светло жълт крем
Never Have Too Mani Friends! - черен крем
Small + Cute = ♥ - светло розов крем
Spoken From The Heart - коралов крем
Starry-Eyed for Dear Daniel - блестящо розово
Super Cute in Pink - лилаво розов крем

В електронния магазин enzo.bg ще откриете колекцията OPI Hello Kitty, както и много други колекции на марката OPI. Освен това, там ще намерите и страхотните лосиони за ръце и тяло на марката. В сайта има различни колекции - стари и по-нови, които са доста ценни за колекционерите, така че ако вие сте от тях, можете да ги откриете там.
Грижете се за ноктите си, защото те са първото нещо, което виждат хората, когато се запознават с вас и е добро да направите добро първо впечатление.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации