Collistar Three Dimensional Super Mascara

Collistar е италианска марка козметика, която предлага продукти, за лице, тяло и грим. Продуктите на марката Collistar са иновативни и модерни, с внимателно подбрани съставки, което ги прави изключително щадящи към кожата на лицето и тялото.

Collistar Three Dimensional Super Mascara  е спирала с триизмерен ефект. Придава невероятна плътност, дължина и оформя миглите перфектно. Цвета й е наситено екстра черен, което подсилва качествата на спиралата. Специалните смоли в състава помагат за лесното извиване на миглите, а специалните микросфери ги уплътняват. Състава на спиралата е богат на витамини и пантенол, които укрепват миглите и предотвратяват падането им.
Спиралата Collistar Three Dimensional Super Mascara прави миглите невероятно плътни, дълги и перфектно оформени, като в същото време ги оставя силни и еластични. Миглите се обгръщат в много фин филм, което ги прави невероятно обемни.
Collistar Three Dimensional Super Mascara  ще откриете в елекетронния магазин enzo.bg както в оригиналната й опаковка, така и в страхотни комплекти заедно с мини продукти и удобни несесери.

Как да укрепим миглите си?
За да направите миглите си по-силни и здрави можете да прибегнете до употребата на безцветни спирали. На нашия пазар вече се предлагат достатъчно продукти, които за определен период от време обещават да направят миглите Ви дълги и блестящи.
Ако пък искате да използвате натурални продукти можете да ги намажете със смес от рициново масло и витамин, като съотношението трябва да бъде три към едно.
Важно е да знаете, че рекламите ни обещават непрекъснато обемни, дълги и изящни мигли, но за да станат наистина такива е нужно малко повече от поредната скъпа спирала. Също така знайте, че не всяка спирала, която ви е препоръчана от приятелка, позната или консултант в магазина ще е подходяща за вас. За да се сдобиете с наистина страхотни мигли не е необходимо да пробвате всяка ново излязла на пазара спирала, а просто да подберете идеалния за вас продукт.
Почиствайте спиралата си всяка вечер много внимателно със специален продукт за разгримиране или мицеларна вода. Не търкайте очите си, когато я почиствате, защото това може да увреди миглите ви. Не използвайте гелове за измиване на лицето, за да сваляте грима от очите си, тези продукти са предназначени само за лице и често съдържат съставки (като силицилова киселина), които са вредни за очите и могат да ви създадат голям проблем, ако попаднат в тях.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации