Buccotherm Sensitive Gums спрей против сухота в устата

Ксеростомията е състояние, при което устната кухина е по-суха от нормалното. Дължи се на понижено образуване на слюнка. Често води до проблеми с храненето и прекомереното образуване на кариеси. Слюнката е от много важно значение за храненето и вкуса. Липсата й води до сухота в устата, язви, напукани устни, лош дъх, промяна на вкуса, гъбични инфекции, а дори и възпаляване на гълото и затруднен говор.
Можете да ограничите симптомите на състоянието като спазвате някои прости правила:
Дъвчете дъвка често, това помага за образуването на слюнка.
Ограничете захарта, това пречи на кариесите, както и ограничаването на кофеина.
Почиствайте зъбите ежедневно по няколко пъти на ден.
Преустановете употребата на тютюн и алкохол.
Пийте много вода.

Buccotherm Sensitive Gums спрей против сухота в устата и ксеростомия с термална вода е специален спрей, който помага да се справим с проблема със сухота в устата. Спрея е съставен изцяло от уникална термална изворна вода. Състава му на минерални соли има успокояващи и не дразнещи свойства върху лигавиците и меките тъкани. Предпазва от деминерализация на зъбите, която е свързана с киселинността в устата. Водата е антибактериална и наситена с кислород.
Подходяща е за всички възрасти и полове. Може да се ползва и с брекети. Идеална е за ежедневна употреба. Хидратира и балансира устната флора.

Как да използвате:
Измийте зъбите добре и изчакайте няколко минути. Пръснете внимателно в цялата уста. Не изплаквайте, продукта е безопасен при поглъщане.

Специалните продукти на марката Buccotherm ще откриете в електронния магазин enzo.bg. Освен спрея против сухота в устата там ще намерите и страхотни пасти за зъби на марката, предназначени за различни проблеми.

Ежедневното миене на зъбите по няколко пъти на ден е навик, вкоренен ни още от детските години. Устната хигиена е от изключителна важност и предотвратява много сериозни проблеми.
За да поддържаме добра устна хигиена е важно да мием зъбите си правилно, затова е необходимо да изберем подходящите паста и четка за зъби и да не правим компромис с качеството им.
Грижата за зъбите е от изключителна важност и е необходимо да не я пренебрегваме. Има множество фактори, които предизвикват потъмняване и петна по зъбите, като най-разпространените от тях са тютюнопушенето, пиенето на кафе и червено вино. За щастие вече има толкова много методи, с които да избелите зъбите си, че е нужно просто да изберете най-подходящия за вас.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации