Borotalco Pure

Марката Borotalco е основана през далечната 1915 година, като първоначално са предлагали само висококачествен естествен талк на прах, който имал всичките отлични характеристики и на талка, който се продава и в днешни времена - освежаващи, абсорбиращи, изглаждащи и подхранващи. Талка е бил идеален както за възрастни, така и за нежната, деликатна бебешка кожа.
През 1992 година марката започва да предлага сапуни, дезодоранти, душ гелове и продукти за вана, които се продават и днес.


Borotalco Pure е дезодорант без съдържание на алуминиеви соли с до 48 часа действие против изпотяване. Предпазва от изпотяване и неприятна миризма. Унисекс аромата му го прави подходящ както за мъже, така и за жени. Оставя свежо усещане върху тялото.

Състав:
Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Caprylic / Capric Triglyceride, Triethyl Citrate, Parfum, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Dimethylphenyl Propanol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, BHT, Aqua, Benzyl Benzoate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Isoeugenol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha - Isomethyl Ionone

Защо се потим?
Познавам много хора, които споделят, че не желаят да се потят. Аз винаги обяснявам, че потенето е естествен процес и не бива да бъде спирано по никакъв начин.
Потта играе ключова роля в организма. Тя представлява система за регулация на телесната температура. Има бързо и директно действие. Потните жлези извеждат токсините от тялото и това спомага за неговото пречистване.
На пазара съществуват препарати, които  спират потенето изцяло за известен период от време, но аз лично съм категорично против използването на тези препарати, защото могат да запушат порите и да Ви докарат много сериозни проблеми.
Имайте предвид, че не всички хора се потят еднакво, някои се потят повече, други пък съвсем малко. Ако извършвате сериозни физически дейности, обилното потене е напълно нормално.
Всяко отклонение от типичния Ви хранителен режим също може да доведе до по-силно от обичайното Ви потене.

Ако забелязвате наистина силно потене, то обезателно посетете лекар. Понякога може да се дължи просто на хормонални смущения, а пък може и да е сериозен проблем, който трябва да бъде лекуван. Разбира се, нужно е да обърнете внимание на здравето си, но ако вярвате, че нямате здравословен проблем, то можете да пробвате стандартните талкови продукти против изпотяване.

Продуктите на марката Borotalco можете даоткриете в електронния магазин enzo.bg.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации