Bohemia Gifts & Cosmetics Retro

Bohemia Gifts & Cosmetics Body е чешка марка козметика, която предлага оригинални и различни козметични продукти. Повечето от козметиката на марката е ръчно изработена, обогатена с билкови и плодови екстракти, бира, бирена мая и хмел, лавандула, вино и масло от гроздови семки - все полезни за кожата съставки.

Bohemia Gifts & Cosmetics Retro е козметичен комплект, състоящ се от два продукта - душ гел и пяна за вана в красива ретро кутия. Всички комплекти на марката са чудесен избор за подарък за жени, мъже и деца. Продуктите са качествени и щадящи кожата.
Подаръците са знак на любов, внимание и уважение. Изкуството да подаряваш не е лесно за овладяване, но пък всеки, който пожелае може да се постарае да направи близките си щастливи.
Усилията, които влагаме в избора на подарък показват колко много значи човекът, който ще го получи за нас.

Двата продукта в комплекта Bohemia Gifts & Cosmetics Retro са чудесен избор за всеки мъж. Душ гела ще почисти кожата перфектно, а пяната за вана ще помогне за релаксацията след дългия изморителен ден.

Защо трябва да си взимаме вана?
Много хора са свикнали само със душа и това е съвсем нормално и достатъчно за нормалната хигиена. Ваната обаче е съвсем различно нещо. Тя е начин за отпускане и релаксация. Носи наслада и удоволствие.
Когато си взимаме вана порите се отварят и кожата се почиства в дълбочина, става по-мека и еластична. Взимането на вана извежда вредните токсини от тялото и то остава идеално чисто. Ваната има невероятното свойство да понижава кръвното налягане и да гони черните мисли. Идеално средство за прогонване на стреса е.
Ако искате да се почуствате наистина невероятно, използвайте специални продукти за вана с натурални аромати според настроението.
Идеалната температура на водата във ваната е 37 градуса. При тази температура тялото се отпуска напълно. Тази вода сваля напрежението и отпуска мускулите. Помага за оросяване на кожата и премахва токсините. Помага при мускулни болки и простуди. Добре е да знаете обаче, че температура от 37 градуса не се препоръчва за хора с разширени вени и високо кръвно. Ако сте напълно здрави правете топлите вани вечер, за да се подготвите за сън, а по-хладките сутрин, за да сте бодри и свежи.
Въпреки всичко е много важно да не пренебрегвате хигиената си за сметка на ваните. Хигиената на лицето и тялото е от първостепенно значение още от ранна детска възраст и взимането на душ всеки ден е задължително.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации