Silk'n Glide пулсиращ лазерен епилатор - различния начин за обезкосмяване

Лятото е сезона на късите дрехи и премахването на окосмяване по видимите части на тялото е силно препоръчително. За тази цел можете да използвате много продукти и уреди, според вашите предпочитания.
Кола маската е един от вариантите за трайно премахване на окосмяването. При нея ефекта трае около 3 до 5 седмици според вашата физиология.
Има правила, които трябва да спазвате ако искате гладка и правилно обезкосмена кожа:
Избягвайте да правите кола маска преди цикъл. Тогава болката е по-силна, защото кожата е по-чувствителна.

Носете широки дрехи след епилация, така ще се препазите от търкането на дрехите с кожата и няма да изпитвате дискомфорт.

Не се епилирайте ако кожата ви е разранена. Изчакайте да зарасне напълно и след това извършете процедурата.

След като сте извършили процедурата задължително нанесете успокояващ крем.

Ексфолирайте кожата си редовно, за да се предпазите от врасналите косъмчета, които ако не се премахнат могат да бъдат дори болезнени.

Кола маската е противопоказна при разширени вени. Ако вие страдате от този проблем по-добре се насочете към по-щадящ метод за епилация.

Няма правило колко често можете да използвате кола маска. Все пак изчакайте кожата да възвърне нормалното си състояние преди да се подложите отново на процедурата.


Един от не много популярните методи за премахване на нежеланото окосмяване е лазерната епилация. В днешно време техниката е толкова напреднала, че вече всеки може да направи подобни процедури сам у дома. На пазара се предлагат няколко уреда за лазерна епилация в домашни условия.

Silk'n Glide пулсиращ лазерен епилатор е с лампа с 50 000 импулса и площ 3 cm². Подходящ е за деликатните зони на тялото. Подходящ е и за лице. Благодарение на технологията HPL се постигат дълготрайни резултати. Епилаторът има сензор за цвят на кожата, който измерва тена на кожата и позволява епилирането само на подходящата по цвят кожа. При Silk'n Glide пулсиращ лазерен епилатор кожата е защитена като се избягва директен конктакт между устойството и третирания участък.
Устройството има пет нива на работа:

енергийно ниво 1 - 1 импулс на всяка 1 секунда
енергийно ниво 2 - 1 импулс на всяка 1,5 секунда
енергийно ниво 3 - 1 импулс на всеки 2,3 секунди
енергийно ниво 4 - 1 импулс на всеки 3 секунди
енергийно ниво 5 - 1 импулс на всеки 3,4 секунди"

Запомнете!
Винаги ползвайте слънцезащитен крем върху третираните участъци, тъй като след процедурата кожата става много фоточувствителна.
Ако кожата ви е чувствителна след процедурата може да се появят зачервявания и подуване, скоро ще изчезнат.
Преди да започнете третирането на кожата задължително я почистете внимателно от козметичните продукти, които сте използвали преди това. Подсушете много добре!

В електронния магазин enzo.bg ще откриете Silk'n Glide пулсиращ лазерен епилатор, както и различни уреди за почистване на лице, педикюр и много аксесоари за тях.

Каквото и да изберете за себе си е добре да се запознаете с правилата за безопасна употреба преди да използвате дадения уред или продукт.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации