Rene Furterer LUMICIA


Lumicia е най-новата серия на Rene Furterer. Фен съм на марката и съм щастлива да пробвам два от продуктите от серията. Серията е представена като "разкриваща светлината". Подходяща е за всеки тип коса. Освобождава косата от примесите, които отнемат блясъка на косата. Изглажда косъма и благодарение на съдържащия се оцет в състава, неутрализира действието на твърдата вода. Прави косата лека, блестяща и сияеща. Съдържа 100% натурални активни съставки.


Шампоанът от серията Lumicia идва в стандартните тубички за марката. Затваря се много добре и опаковката е удобна и лесна за ползване. Консистенцията на продукта е по-рядка, затова трябва да се внимава да не се прекали с количеството.
Шампоанът почиства косата в дълбочина и определено я прави наистина блестяща. Косата ми не се заплита допълнително (това е проблем, който имам с немалко шампоани), ако не сложа балсам. Аромата е доста специфичен със силни оцетни нотки, но не чак толкова силни, че да дразнят. Аромата изчезва след отмиване.


Вторият продукт, който имам е оцет за блясък на косата. Оцета е стара тайна за изключителен блясък на косата. Продукта има за цел да неутрализира действието на твърдата вода върху косата. Изглажда косъма и придава естествен силен блясък, без да е необходимо да ползваме продукти със силикони. Използва се много лесно и бързо. След измиване на косата със шампоан продукта се впръсква по цялата й дължина, след което се облива обилно с хладка вода.

Аромата му е по-силен от този на шампоана и ако не се отмие обилно с вода остава по косата. Миризмата на оцет мен не ме дразни, а и не е типичната, а смесена с други аромати, затова и никога не отмивам изцяло продукта.

Ако искате бляскава и сияеща коса, то определено пробвайте Rene Furterer LUMICIA.

Коментари

Популярни публикации