Note Mattifying Extreme Wear Foundation

Фон дьон тенът представлява грим за прикриване на несъвършенства по кожата на лицето. Съществуват и фон дьо тени за тяло, но не са много разпространени и се използват предимно от актриси, певици и хора, които се появяват често на сцена и имат какво да крият.
Освен да прикриете несъвършенства с фон дьо тен можете да промените и цвета на кожата си във такъв, какъвто желаете.

Използването на фон дьо тен е известно още от древността. Древните египтяни са използвали фон дьо тен. Древногръцките богини са прилагали оловен избелител на прах и креда, за да сияе кожата им. Тогава се е смятало за модерно да имаш бледа кожа.
През Средновековието в Европа е счина, че бледата кожа е символ на заможните жени, защото тена на лицето се асоциирал с работата на полето.
През 17 век в епохата на кралица Елизабет, жените носели козметично белило, което било смъртоноса смес от оцет и бяло олово. Много жени и мъже са починали от тази смес, защото тя е била отровна.

Понякога може да бъде много трудно да изберете правилния фон дьо тен. Често при покупка съжаляваме, защото не сме задоволени от консистенцията или цвета.
Важно е ако нямате представа какво точно търсите да се консултирате с персонала в магазина, те би следвало да са обучени и да са наясно със всеки един продукт, който предлагат.
Никога не ибирайте фон дьо тен в магазина. Сложете го на лицето си и излезте на дневна светлина, защото осветлението в повечето магазини заблуждава и често си тръгваме с грешния цвят. Добре е да определите подтона на кожата си - дали е жълт или розов, така по-лесно ще изберете правилния цвят.
На пазара има страшно много продукти в различни консистенции и цветове, така че със сигурност за всяка жена има подходящ фон дьо тен, просто трябва да го откриете.Note Mattifying Extreme Wear Foundation е фон дьо тен с матиращ ефект, който доказва свойствата си през целия ден. Кедровото дърво в състава му регулират количеството на себум, което произвежда кожата и предотвратяват образуването на акне и пъпки. Слънцезащитния му фактор 15 предпазва от вредните слънчеви лъчи.

  •      Не съдържа парабен
  •      Дерматологично тестван
  •      Помага регулирането на производството на себум
  •      Препоръчва се за мазна кожа
  •      Бутилка с помпа, която прави продукта лесен за нанасяне
  •      Бързосъхнещ е и не се отбелязва върху дрехите
  •      Прикриване и копринено мека текстура
  •      SPF 15
   
Продукта ще откриете в няколко различни цвята в електронния магазин enzo.bg на страхотна цена.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации