Keltic Krew Chieftain балсам за брада

Keltic Krew Chieftain балсам за брада е 100% натурален продукт за брада с аромат на мента и канела. Балсамът стилизира брадата, като в същото време я прави мека и подхранена.
Keltic Krew Chieftain е с изцяло естествени съставки. Има лек, топъл и освежаващ аромат. Балсамът е ръчно изработен, хидратира през целия ден и позволява на брадата да расте дълга и здрава.
Маслото от шеа, какаово масло и пчелен восък ще хидратират брадата и кожата под нея през целия ден. Маслата от ядка на праскова, гроздови семки, сладък бадем и витамин Д ще овлажнят брадата и предотвратят накъсването и цъфтенето на крайчетата.
Евкалипт, лайм, канела, карамфил и чаено дърво се смесват в страхотен, пикантен и топъл аромат.

В днешно време все по-рядко се срещат мъже с брада. Тези, които са се престрашили да пуснат брадата си дълга се забелязват отдалече и предизвикват у хората противоречиви реакции.
Ако вие сте от мъжете, които искат смело да носят брадата си дълга има няколко правила, които трябва да спазвате, за да расте тя здрава и блестяща.

Как да си пуснете идеалната брада:
1. Не спирайте да се бръснете. Пускането на брада не означава, че трябва тотално да забравите за самобръсначката. Оформяйте брадата си редовно.
2. Постригвайте брадата си редовно като използвате гребен и ножица или машинка за подстригване.
3. Подстригвайте брадата си през ден, за да поддържате елегантен вид.
4. Не забравяйте да почиствате лицето си всеки ден. Това е от особена важност за идеалната хигиена.
5. Хидратирайте кожата си. Това също е много важно за поддръжка на красива брада и чисто лице.

Освен за брадата си е много важно да се грижите добре и за кожата на лицето си. Разликата между женската и мъжката кожа не е малка, но наложеното правило, че мъжете нямат нужда от грижа за кожата не е никак правилно. Мъжете, както жените имат нужда както от почистване на кожата, така и от задължителна хидратация.

В електронния магазин на enzo.bg  можете да откриете цялата серия продукти на марката и да изберете този, който подхожда най-добре на вашата кожа.
Освен продуктите за брада, там ще откриете и подходящи аксесоари, с който бързо и лесно да я стилизирате.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации