Cettua Hand Mask

Марката Cettua представя специална козметика, която подобрява вида на лицето с помощта на почистващи лепенки и платнени маски. Защото красотата на жените е в тяхното лице, но се отнася и за ръцете и краката им, ето защо марката Cettua придава и продукти за ръце и крака. Ексфолиращите чорапи възвръщат красотата на кожата на ходилата, а подхранващата маска за ръце изглажда и придава сила и свеж вид на кожата на ръцете. Употребата на козметичните продукти е много лесна и бърза. С удоволствие ги ползват жени по целия свят за разкрасяване и здрав вид. Почистващите лепенкии останалите помощници гарантират на заетите жени идеална чистота на лицето без посещение в козметичния салон.

CETTUA е марка с продукти с високо качество. Марката има няколко отделни продуктови линии, които се делят по изображенията и цветовете на опаковките.
CETTUA е насочена към тийнейджърите и младото поколение.
Чрез различните цветове, всяка линия може лесно да бъде разпознана според нейното предназначение.

Системата е проста, но много ефективна:
Зелените опаковки са продукти за разрешаване на различни проблеми на кожата.
Продуктите в оранжеви опаковки са предназначени за избистряне на тена.
Червените опаковки съдържат продукти против стареене.
Продуктите в розови опаковки са за специалните нужди на кожата.
Сините симпатични кутийки съдържат почистващи продукти.

Cettua Hand Mask е маска за ръце в еднократна опаковка. Опаковката съдържа един комплект ръкавици, напоени със специалната маска.
Маската за ръце съдържа комплекс от 5 билки за максимална релаксация и успокояване на чувствителната кожа на ръцете.
Екстракта от чаено дърво в състава предпазва кожата на ръцете от вредните външни фактори. Масло от карите и масло от жожоба хидратират кожата в дълбочина. Колагенът стяга ръцете и разкрива естествената им красота. Маслото от лимон освежава страхотно. Продукта не съдържа парабени, аромати и изкуствени оцветители.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете много от продуктите на марката CETTUA, сред които са страхотни маски за лице, ръце и крака.

Важно е да се грижите за тялото си като го хидратирате с подходящи продукти. Не забравяйте ръцете и устните, защото те са първото нещо, което забелязват хората у вас.
Ръцете мажете при всяка възможност с подхранващ крем, без значение кое време на годината е. Кожата на ръцете е в непрекъснат досег с различни предмети и вода и те се изсушават много по-лесно от кожата на останалата част от тялото. Ако имате проблем със сухи и белещи се ръце, постарайте се да ползвате дълбокоподхранващи продукти като сапун и крем за ръце. Освен ръцете винаги подхранвайте и ноктите си със специални масла. По възможност мийте съдовете само с ръкавици.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации