Bond No. 9 Mini Collection

Bond No. 9 е колекция от унисекс парфюми, които имат двойна мисия - да върнат артистичноста във парфюмерията и да завладеят всеки квартал във Ню Йорк със своите ухания. Всеки аромат представлява превъплъщение на конкретен квартал във огромния мегаполис като изцяло разкрива същността му.
Компанията Bond No. 9 е основана през 2003 година от Laurice Rahme.

Bond No. 9 Mini Collection е подаръчен комплект от мини унисекс и мъжки аромати.
Комплекта включва:
  • New York OUD U EDP
  • Central Park West U EDP
  • Bleecker Street U EDP
  • The Scent of Peace W EDP
  • The Scent of Peace for Him M EDP
  • Central Park South W EDP
  • Queens U EDP
  • Chez Bond U EDP
  • Bond No. 9 U PAR
Комплекта е чудесен вариант да пробвате страхотните аромати на марката Bond No. 9. Ароматите не са с ниски цени и със сигурност е по-добре първо да се пробват и след това да се закупят в цял размер.

Унисекс парфюмите са подходящи за много хора. Не са прекалено сладки или флорални и по този начин печелят доста голяма аудитория. Такъв е и Astor Place - женствен, но и мъжествен.

Повечето от ароматите на Bond No. 9 можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някой случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.

Когато има възможност изисквайте от продавачките тестери, защото скъпи парфюми не се купуват на сляпо или пък сами си закупете мини аромати, с които лесно ще определите дали са подходящи за вас.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации