Shiseido UV Protective Compact Foundation SPF30

 
Не съм срещала човек, който да се интересува от козметика и да не е чувал за прословутите слънцезащитни продукти на Shiseido. За първи път това лято реших и аз да пробвам някой от така хвалените продукти. За себе си изпрах компактния прахообразен фон дьо тен UV Protective Compact Foundation, тъй като отдавна исках слънцезащитен продукт под такава форма, а другите предлагани на пазара не са сухи пудри, а кремообразни, което за мен е по-трудно за носене.
UV Protective Compact Foundation е особено подходящ за мазна кожа, тъй като освен, че предпазва от изгаряне матира перфектно кожата на лицето.


Опаковката е уникална, има формата на мида. От здрава пластмаса е и се затваря перфектно, като при затваряне щраква. Няма проблем да се носи навсякъде, тъй като няма опасност да се отвори.


В самата кутийка има две отделения, едно за продукта и едно за съхранение на гъбичката, което я предпазва от цапане. На капака на самия продукт има голямо огледало, което улеснява страхотно нанасянето по всяко време. Гъбичка е много удобна и нанася перфектно продукта.


Притеснявах се от цветовете, които се предлагат и се чудех дали изобщо има смисъл да заглеждам пудрата, тъй като си мислех, че всички ще са ми тъмни. Оказа се обаче, че има перфектен цвят за мен - Light Ochre, които направо "заспа" върху лицето ми.
Лятото имам нужда от сериозна защита, защото когато пропусна веднага се сдобивам с нови петна, още повече сега, когато се налага по-често да излизам на разходки заради детето. Задължително сутрин нанасям слънцезащитен крем под фон дьо тена си, но както знаете, този крем трябва да се подновява на няколко часа, което е невъзможно, когато носите грим. Именно затова избрах продукт с такава консистенция, който мога да нанасям навсякъде и по всяко време.
UV Protective Compact Foundation е идеален продукт за градски условия, а също мисля, че ще е страхотен аксесоар и за плажната чанта. Нямам търпение да го заведа на море!

Коментари

Популярни публикации