Missha M Mega Ex-Volume

Missha е корейска марка козметика, която предлага много интересни продукти.
Продуктите на марката варират от декоративна козметика, до слънцезащитни продукти с много висок фактор 50.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Козметика "Missha" е правилната стъпка в ежедневната грижа за кожата.Продуктите на корейската марка са изработени от изключителни натурални съставки с минимално или никакво съдържание на консерванти и синтетични съставки. Красивата и сияйна кожа на азиатките поже да послужи като вдъхновение да изпробвате козметика от малко по-необичайна дестинация.

Марката "Missha" предоставя на нашия пазар широка гама от продукти,от грижовните BB-кремове, през грим и почистващи кожата продукти,до декоративна козметика и козметика за коса. Девойките и жените, които страдат от проблемна кожа , ще намерят всичко необходимо сред предложенията на "Missha". Марката доказва, че не е задължително висококачествените козметични продукти, да идват само от Франция, Германия и САЩ.Корейската козметика е известна с изглаждащият и почистващ ефект на своите продукти.Тя съчетава най-доброто от източните традиции и модерни технологии. Ако изберете "Missha" можете да разчитате на висок стандарт на качество, видими резултати и грижа, която е в полза на всички типове кожа.Достатъчно е само да изберете от широката гама продукти и да се поглезите с впечатляващата комбинация от древноазиатски умения и модерните тенденции."
Missha са известни най-вече с продуктите си за грижа за кожата, но освен тях предлагат и аксесоари и декоративна козметика.Спиралата Missha M Mega Ex-Volume се предлага в няколко разновидности - Cat Volume, Doll Volume и Fan Volume.
Cat Volume:
Използвайте Cat Volume за определяне и удължаване на миглите ви за секси поглед.
Разтягащата се четка помага за издължаване на миглите и придаване на обем.

Doll Volume:
Използвайте Doll Volume, за да направите очите ви да изглеждат по-големи и да им придадете кукленски вид. Специалната четка подчертава миглите още от корена.

Fan Volume:
Използвайте Fan Volume, за да извиете миглите си. Специалната пудра в състава на спиралата помага за създаването на обем върху миглите.

За специални поводи можете спокойно да заложите на изкуствените мигли на марката, с които ще създадете феноменален вид.
Изкуствените мигли на марката се предлагат по два чифта в опаковка на доста добра цена.
Изкуствените мигли допълват грима и често се използват за придаване на допълнителна драматичност при театралния грим. Можете да ги използвате за различни събития, на които искате просто миглите ви да изглеждат перфектно без да се налага да полагате допълнителни усилия или да си купувате супер скъпа спирала.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации